|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παίδες
γνωρίζει κανείς που θα βρω πλαστικές γωνίες η αλουμινενιες με σχέδιο για το καινούριο ενυδρείο μου να βάλω περιμετρικά στην Θεσσαλονίκη αν είναι εύκολο γιατί στο νετ δεν μπόρεσα να βγάλω ακρη. ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς με σχεδιο ;
|
||||
|
||||
![]()
Να μην ειναι η απλη γωνια να ςχει καποιο σχςδιο πανω αυλακωσεις η κατι τετοιο.
Το λεω γιατι το ενυδρειο που ραγισε ετσι ηταν και λεω να βαλω κατι παρομοιο. Στο καινουριο που θα ειναι πιο μεγαλο |
|
||||
|
||||
![]()
Με τετοια σχεδια δεν ξερω αν υπάρχει και που θα βρεις.
Απλες γωνιές ή πλαστικες μαυρες θα βρεις στο Leroy
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα παρει απο Praktiker.
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανω γυρα αυριο για ευρεση.
Ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γωνίες αλουμινίου! | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 10-11-14 21:06 |
¶θραυστος πλαστικός λαμπτήρας καλύτερος και από τα LED | genecr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-12-12 13:44 |
Ledakia στις γωνίες του ενυδρείου | panaghs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-11-09 17:04 |
Σχέδιο αλλαγης!!! | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 16-03-09 00:57 |
σχέδιο ενυδρείου 80χ50χ45 | civeng | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 23-05-05 12:48 |