|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα!μετα την παρουσιαση του ενυδρειου μου ειπα να κανω διαφορα τεστ νερου σε απλο νερο δυκτιου και στο ενυδρειο μου.ομως τα αποτελεσματα και οι συγκρισεις με μπερδεψαν πολυ.
Για αφρικανικο Τανγανικα οι τιμες του ενυδρειου ειναι λιγο χαμηλες δηλ. GH:12 KH:8 PH:7.8 Οi μετρησεις του νερου μου που εκανα ηταν: GH:16 KH:14 PH:7.4 Πως γινεται οι σκληροτητες του νερου στο ενυδρειο με 9 κιλα αραγωνιτη ασβεστοληθικα πετρωματα και καλη κυκλοφορια να εχει τοσο μεγαλη διαφορα προς τα κατω σε σχεση με το απλο νερο της βρυσης μου; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή ενυδρείου σε θαλασσινού νερού | john_sp | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-04-14 08:57 |
Η χημεία στο ενυδρείο μου! | panvel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-05-09 12:50 |
Φυσιολογικές τιμές νερού ενυδρείου | vaso76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-05-08 07:43 |
Συνδυασμός reef και γλυκού νερού ενυδρείου | leonm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-07-06 16:16 |
Αναλογία νερού δικτύου & Α.Ο | safi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-04-06 00:41 |