|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα με αφορμη την παραλαβη των νεων ψαριων λογικα αυριο
και το τελειωμα τις μπουκαλας Co2 για την σωστη προσαρμογη θα ηταν καλυτερο να κανω 2 ωρες προσαρμογη η και παραπανω και μετα να το αφησω 3 μερες σε συσκοτιση με αφορμη οπως γραφω παραπανω οτι τελειωσε και η μπουκαλα και ο 'δικος΄ μου μου την γεμιζει την επομενη μερα (ειναι διπλα ακριβως απο το σπιτι μου και με εξυπηρετει αφανταστα αυτο) μεσολαβει σαβατοκυριακο. θα ηταν καλο για τα ψαρια να ειναι με 3 μερες συσκοτιση και την δευτερα που θα παρω την μπουκαλα να εχουν και πιο σωστη προσαρμογη και ηπια στο διοξειδιο που χαμηλωνει το Ph? ευχαριστω εκ των προτερων.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθεση νεων ειδων σε 110L-ερωτηση | redman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-03-14 01:20 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |
Διοξειδιο | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 03-01-06 23:22 |
Αναγνωριση Νεων Ενοικων... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-12-05 12:08 |
Προσαρμογή | Cristos | Δίσκοι | 4 | 09-02-05 11:25 |