|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπερα σας ,
Μετά από πολυ σκέψη και αφού έχουμε περάσει από σχεδόν όλες τις ηπείρους , έπεισα τον φίλο μου Μανώλη ( majio ) να στήσουμε το rio300 που είχε παρκάρει στην αποθήκη μου. Την παρουσίαση την ανέλαβα εγώ αφού ο φίλος Μανος δεν πολυ γράφει 😀😀😀 . Προς το παρών στο ενυδρείο έχουν τοποθετηθεί φεγγαροπετρες , οι μισές , και είμαστε ακόμη στην μελέτη του στησίματος . Αμμος θα μπει μάλλον λευκή . Αναμένουμε προτάσεις για λίμνη και είδη . Θα στηθεί σίγουρα ακόμη ένα βουνό και βλέπουμε 😀😀😀 Να μη ξεχάσω μόλις τελειώσουμε του Μανου το ενυδρείο ξεκινάω εγώ 😀😀😀😀 Σιγά μη σας αφήσω σε ησυχία ...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για μικρή λιμνούλα ξεκίνησε μόνο πισίνα που δεν έγινε | EYH_SANTORINI | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 213 | 20-07-16 08:14 |
Το θαυμαστό ταξίδι των Guppy | ShadowVValker | Ζωοτόκα | 28 | 14-09-12 19:57 |
Η επανάσταση ξεκίνησε!!! | Neoklis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-10 11:01 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |