|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και καιρό σκεφτόμουν μια Λιμνούλα με Χρυσόψαρα και ένα γεφυράκι .....
![]() Σήμερα ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό το σκάψιμο.... Τώρα πονάει το χέρι μου . Φυσικά με 40C ξεκίνησα αργά και με πήρε νύχτα ιδού τα αποτελέσματα .... ¶ντε και καλή μας αρχή !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:39 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Αρτεμησία!!! κάνε όσες πιο πολλές μπορείς!!! εμείς ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Που θα πάει θα κάνουμε
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή. Καλό κουράγιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι γυναίκες
![]() Μπράβο βρε Αρτεμησία, καλή δύναμη
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο κοπελα μου, παντα τετοια ομορφα πραγματα να κανεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ βρε παιδιά μου δίνεται δύναμη , δεν είσαστε και κοντά να βάλετε κανένα χεράκι.....
![]() Τα σημερινά μου αποτελέσματα .... προσπαθώ να αλφαδιάσω περιμετρικά γιατι αυτή θα την κάνω με Liner και το σκάψιμο συνεχίζεται.... Τώρα σταμάτησα δεν λέει με 37c ... Έβγαλαν και τα Κοι τον μεζέ τους απο το σκάψιμο. Ερώτηση : Τα χρυσόψαρα σε τι θερμοκρασίες αντέχουν? Να ξέρω τι βάθος να της δώσω γιατι εδώ ο χειμώνας ειναι βαρύς... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως με 60 ποντους δεν ειχα κανενα προβλημα 3 χειμωνες τωρα.....60 ειναι υπεραρκετοι ακομη και για τα μερη μας! Καλο κουραγο αφου ξεκινησες με τετοια ζεστη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε κοπελιά εσύ δεν έχεις τα φανταστικά χρυσόψαρα με τις γέννες η κάνω λάθος? Οπότε θέλετε σας δανείζω τις δικές μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη μάλλον για να γελάς τόσο ... χαζομάρα θα έκανα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημερα τελείωσε το σκάψιμο ![]() ![]() ![]() Η λίμνη μικρή μικρή στα 2,5 κυβικά θα βγει ... ίσως και λίγο παραπάνω . Υ.Γ 'Αλλοι βγάζουν σέλφι σε παραλίες , εμείς στο λάκο με το σκάμα.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:49 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() δεν πειραζει Αρτεμισια... ναι , απο ψαρια δεν εχω που να τα βαλω, λιμνη θελω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου φτιάξω μια Λίμνη
![]() Σήμερα έχει σκάψιμο το πρόγραμμα να τελειώνουμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:33 |
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισία για πες λιγο ξανα τη μαρκα απο το φιλτρο και την αεραντλια που εχεις..... η μικρη ειναι 6000 και η μεγαλη 22000 αν θυμαμαι καλα???
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο, φιλτρο oase filtoclear 20000 και oase filtoclear 6000
και αντλίες laguna powerjet max flo 22000 και oase ecomax 6000 το aerator είναι oase oxytex 1000 set . Θα βρεις πολλά βίντεο στο ytube με λεπτομέρειες αλλά είδες απο κοντα και τα δικά μου ειναι πολύ ευκολα στην χρήση και δεν επηρεάζονται απο τον παγετό. Υπάρχει και filtoclear 30000. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:33 |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε κάποιο νέο??κάποιο update βρε αδερφέ!! Τι γίνεται ? Σε τι κατάσταση βρισκόμαστε ??
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη φτιάξε της μητέρας σου 1 παρτέρι ξύλινο θα είναι και ρουστίκ, να βάλει τα μαρούλια της η γυναίκα και ξεκίνα μια Λίμνη , μην μασάς όταν θα τελειώσεις θα κάθεται εκεί και δεν θα την νοιάζει τίποτα
![]() ![]() Τέλος για σήμερα οι εργασίες το πάει για βροχή..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:34 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις και ηλιοθεραπεία μαζί ,
μη κάνεις μετά παράπονα πως δεν έκανες ηλιοθεραπεία σε παραλία ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:52 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 05-08-15 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα τελειώσα με τον σοβά της Λίμνης , δυστυχώς το liner δεν ήρθε .... θα είναι εδω απο βδομάδα
![]() ![]() Σήμερα είχα και δύο όμορφους επισκέπτες το πρωί ![]() ![]() ![]() Βάζω φωτό απο το έργο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνατε πολυ ωραία δουλειά,
Μπράβο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισία πολύ ωραία......αλλά προσωπικά δεν θα εβαζα γεφυράκι, όσο όμορφο και να το φτιάξετε. Κρύβει πολύ μεγάλη επιφάνεια από την λίμνη, κρίμα να μην την χαίρεσαι όλη.....πρόβλημα με τον ήλιο με τόσα νούφαρα που εβαλες δεν θα έχεις. Επίσης θα εβγαζα τις πέτρες από τον βυθό, πολύ σύντομα θα γεμίσουν μπιχλα-λασπη και θα φαίνονται χαλιά. Ο μαύρος πάτος πολύ σύντομα θα πιάσει αλγη και λάσπη και δεν θα φαίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγόρη, σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!
![]() Ευχαριστώ που με βοήθησες και με το liner ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:41 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι βρε Γρηγόρη για να περνάω απέναντι
![]() Θα δούμε πώς θα πάει , αν δώ οτι αναπτύσσονται πολύ μπορώ είτε να τα πάω στην μεγάλη είτε να τα κλαδεύω , βλέποντας και κάνοντας... ![]() Αν και τώρα με τα πρώτα κρύα δεν θα μείνει τίποτα.... Κερνάω καφέ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:41 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ότι και να κάνεις την λάσπη που θα μαζέψει ανάμεσα και πίσω από τις πέτρες δεν θα μπορείς να την μαζέψεις. Εκεί θα αναπτύσσονται τα κακά βακτήρια αναερόβια και φλεξιμπακτερ. Ιδικά το καλοκαίρια δεν θα φαίνονται λόγο της άλγης και την εξάπλωση από τα νούφαρα. ¶σε που σου τρώνε χώρο (λίτρα). Για όλα τα άλλα υποκλίνομαι. Μακάρι να ήμουν κοντά να ερχόμουν για καφεδάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ όποτε σε βγάλει ο δρόμος εδω θα είμαι
![]() Αλλά για τις πέτρες διαφωνώ , οι μεγάλες εταιρείες σε Αμερική και Αγγλία στήνουν πάντα λίμνες με πέτρες για πιο φυσικό αποτέλεσμα . Με τον Richard που μιλάω στην Αγγλία γνωστος και ως Pondguru στο youtube στήνει Λίμνες χρόνια με πέτρες , αυτή ειναι η δουλειά του .... πριν στήσω μια Λίμνη πάντα τον συμβουλεύομαι . Αυτή την στιγμή η μεγάλη μου λειτουργει 1 χρόνο και με τα μηχανήματα που μου είπε να βάλω και πως να τα βάλω δεν εχει ίχνος λάσπης , μπορείς να δεις μεχρι και τους κόκους της αμμου που ρίχνουν τα Κοι απο τις γλάστρες .... Τα πάντα στις Λίμνες είναι βιολογία και κυκλοφορία , αν μείνει 1 κόκκος τροφής στην Λίμνη μου θα κάνει όλο τον Κύκλο.... δες φωτό . Στην πάνω αριστερή γωνία φαίνεται 1 ασπρο βότσαλο που έπεσε σε βάθος 1,80 μ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:42 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |