|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή μπήκαμε στο Δεκέμβριο (...καλό μήνα σε όλους) και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και επειδή σκέφτηκα ότι πρέπει «όλοι» μας να ετοιμάσουμε τα «γράμματα» μας στον Αγ. Βασίλη, (..άσχετα που «κάποιοι» εξ ημών ήταν «πολύ κακά» παιδιά και κανονικά θα έπρεπε να τους φέρει (ΚΑΡΒΟΥΝΑ), λοιπόν ..για ξεκινήστε να γράφετε τι δώρα θα θέλατε να σας φέρει ο Αγ. Βασίλης φέτος!!!
Και επειδή έχω κάτι καλά «κονέ» τώρα τελευταία ... μπορεί και να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας !!!! Ποτέ δεν ξέρεις.. !!! Υγ.. Μην αρχίσετε ... «Αγάπη, Ευτυχία, Ειρήνη, κτλ.. και άλλα γυναικεία ονόματα» !!! Λοιπόν ξεκινάω εγώ... Αγ. Βασίλη ... αφού πέρσυ πέτυχε η ευχή μου και πήρα μεγαλύτερο ενυδρείο, θέλω και φέτος .....μια από τα "ίδια" !!! Αααα.... να μην ξεχάσω να ζητήσω να δώσεις "φώτιση" στα ενυδρειακά μαγαζιά να μας φέρουν τα ψάρια που "εμείς" θέλουμε !!! Το καλό παιδί για το 2016. Λάμπρος.Τ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραδιοφωνική συνέντευξη στον "Αθήνα 9,84" | Κλεόβουλος | Το GAB στην Έκθεση "Κατοικίδια εν δράση" 2016 | 11 | 19-10-16 07:21 |
Ο Μιχ.Τσομπανίδης στον "Αγγελιοφόρος" | SOCRATIS | Επί παντός επιστητού | 5 | 14-02-10 21:25 |
η Ελλαδα δηλωνει "παρων" στον AGA! | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 77 | 28-11-09 12:47 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |