|
|||
|
|||
![]()
Τελικα θα αλλαξω το εσωτερικο μου φιλτρο με ενα 2213, και θα το παραγγειλω μεσο net.
Θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποιες λεπτομερειες. Η παραγγελια θα περιλαμβανει... 1.Eheim Media Set for 2213 Classic Filter - 074.380 1 23.98 € Αν και εχω μισο λιτρο μακαρονι της sera και 0.75 του λιτρου substra στο υπαρχον φιλτρο , το νεο εχει καδο 3 λιτρα και θα χρειαστω και συμπληρωμα, και επελεξα αυτο το σετ που περιεχει Set contains: 1 Liter Ehfimech 2 Liter SUBSTRATpro 1 Schaummatte 1 Filtervlies φυσικα θα βαλω τα ηδη υπαρχων και θα συμμπληρωσω απο τα καινουργεια. 2.Eheim double tap with fast release coupling 12/16 mm 290.041 1 10.98 € Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ αυτου και του Εheim tap 12/16?? και πιο πρεπει να διαλέξω?? 3.Eheim external filter 2213 - Special price instead 45,98 EUR 061.011 1 39.98 € Οι σωληνες ειναι διαμετρου 12/16?? Πιστευεται οτ ι ειναι χρησιμα τα instalation set 1 & 2?? ή να βαλω στο ενυδρειο κατευθειαν τους σωληνες?? Επισης χρειαζομαι γωνιες εκει που οι σωληνες γυριζουν για να μπουν στο ενυδρειο ή ειναι αρκετα ευκαμπτοι και δεν θα εχω προβλημα?? Ευχαριστώ.
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|