|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα με χαρα σας παρουσιάζω την κατασκευή της λίμνης μου στην Κομοτηνή !!
https://www.youtube.com/watch?v=IsISuYF8CAw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 04-07-17 στις 17:39 |
|
||||
|
||||
![]()
βάζω και μια φωτογραφία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
5αστερο resort!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βάλε κ καμία φωτογραφία με τα ΚΟΙ μέσα...
έχει βάθος άρα είσαι κ οκ απο τον καιρό αν πλακώσει κρύο... αλήθεια τι καιρό έχετε? βλέπω τσιμεντάκι κ μονοτικό... στο τσιμέντο εβαλες μεταλικό πλέγμα? πιο πολύ μ'αρεσε η γραμμή του, άντε να κάνεις κ μια ωραία ξύλινη κατασκευή για σκίαση |
|
||||
|
||||
![]()
Polykarpos , αυτή την εβδομάδα είχαμε κ χιόνια κ μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας μεχρι -10 και πριν 3 μέρες η Λίμνη ήταν παγοδρόμιο και οι γάτες μου κάναν βόλτα πάνω στον πάγο .... μόνο εκει που έχουμε το aerator δεν είχε παγώσει , μεγάλη υπόθεση !! Στο τσιμέντο βάλαμε πλέγμα ανοξείδωτο και ένα ειδικό υλικό που συγκρατει το τσιμέντο κ είναι και άκαφτο σαν υλικό (δεν ξέρω πως το λένε ακριβώς ) .
Τα κοι μου είναι μικρα 15 - 20 εκατοστα δεν φαίνονται τώρα είναι στο πάτω συνέχεια κ με φωτο δεν θα φαινεται τπτ , οπότε απο άνοιξη που θα ταϊζουμε ![]() ΥΓ 'Εχω κ 4 κυπρίνους μέσα στην Λίμνη ------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 08-01-15 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας!!!
Πολύ καλή δουλειά και άψογο αποτέλεσμα!! Να την χαίρεστε!!!
|
|||
|
|||
![]()
απίστευτη η λίμνη σου πραγματικά, την ζηλεύω. πεντακάθαρα νερά, υπέροχο δημιούργημα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- What's up Pond people ![]() ![]() ![]() ![]() Θερμοκρασία -3 με -5 εξωτερική . Θερμοκρασία στις λίμνες δεν ξέρω γιατί μελάνιασαν τα χέρια μου μέχρι να τις ανοίξω ![]() ------------------------- Έχω να δώ τόοοοσο χιόνι πολλά χρόνια , αν δεν σταματήσει μέχρι αύριο θα μείνω σπίτι καμιά βδομάδα ..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 03-01-16 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωω
Εμας εδω μας κορόιδεψε μονο το κρυο μας εμεινε
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ γουστάρεις ,χαχαχαχαχαχαχαχαχα εγώ να δώ τι θα κάνω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Πολύ χιόνι μόνο το σκυλί μου χαίρεται ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
γειά σας! μόλις έφτιαξα κι εγώ μία στην αυλή. θα ήθελα να ρωτήσω, εάν η βαφή είναι για πισίνες και αν είναι κατάλληλη για τα ψάρια που θα βάλω (χρυσόψαρα). μου είπε γνωστός μου ότι είναι ακατάλληλες οι βαφές για πισίνες. ισχύει;;; περιμένω απάντηση. ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Αργύρη, το χρώμα μας δεν ειναι για πισίνες . Είναι μη τοξικό χρώμα για Λίμνες που ζούνε ψάρια. Το πήρα απο Γερμανια , αλλα επειδή ειναι κλειστό το Paypal δεν θα μπορέσεις να πάρεις απο εξωτερικό , κάπου είχα βρει Ελλάδα θα σου στείλω το Link.
Επίσης αντί για χρώμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα υλικό 2 στοιχείων αυτό: http://www.isomat.gr/%CE%A3%CF%84%CE...pl/menu-id-127 , το έχει βάλει ο πατέρας μου στην Λίμνη του και κάνει και για δεξαμενές πόσιμου νερού. Επίσης ο Νίκος εδώ απο το φόρουμ χρησιμοποίησε αυτο το υλικό http://www.baufox.com/bau-s10-%CF%83...E%B1%CE%B235kg , και τα ψάρια του ειναι μια χαρά . Τα χρώματα που είναι για πισίνες δεν κάνουν για ψάρια να ξέρεις , μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε στεγανωτικό υλικό που κάνει για δεξαμενές πόσιμου νερού. Καλή ευκολία ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπογια
Σε αρκετες αποχρωσεις ( εχει και μαυρο ) και ειναι καταλληλη για λιμνη με ζωντανα. Σε επικοινωνια με την εταιρια μου ειπαν οτι η μπογια χρησιμοποιειται συχνα απο την ΕΥΔΑΠ για δεξαμενες ποσιμου νερου. Αν και παλευω 2 χρονια να την χρησιμοποιησω δυστυχως δεν τα εχω καταφερει ( λιγο κριση απο δω, λιγο τρεξιμο απο κει ), ωστε να εχω αποψη. |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ,με χαλαρωτική διάθεση δίπλα στην Λίμνη ........
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ταϊσα τα Κόι μου πρώτη φορά με το χέρι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να πώ επίσης γιατι εχω δει διάφορες τεχνικές για να το καταφέρεις αυτο , ότι τα ψάρια μου δεν τα αφησα ποτέ νηστικά , ίσα ίσα τους έδινα ότι τους άρεσε πιο πολύ. Επίσης κάθε μέρα τους μιλάω " όχι δεν είμαι τρελλή" και επίσης όταν τους ταϊζω φροντίζω να είμαι μόνη μου να βλέπουν μόνο εμένα , τα Κόι έχουν τρομερή ακοή και ξέρουν να σε ξεχωρίζουν απο τα βήματα σε ξεχωρίζουν ακόμα και απο την μορφή σου . Τρομερή εμπειρία και να φανταστείς ότι τα έχω μόλις 1 χρόνο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρα με τα χρυσοψαρα δεν μπαινει κατι αλλο παραμονο αλλα χρυσοψαρα...και καταπολεμηση της αλγης πως μπορουμε να κανουμε!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνεις
![]() Το αφήνεις να γίνει βιοτοπικο χρυσοψαράδικο, και φυσικα που και που καθαρίζεις τζαμια. Δεν είδες πως είναι η πλάτη στο δικό μου ; Φυσικο backround ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν το έχω δει.... για δείξε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ όλη τη πορεία του ενυδρείου
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81651 δες πως ήταν πριν 1 χρόνο που το έφτιαξα και δες πως είναι τώρα
|
|||
|
|||
![]()
Για να μη χαλάμε το θέμα και να γυρίσουμε στα σαλιγκαρια.... εμενα στο ενυδρείο το aple snail δεν το πειράζουν
|
|||
|
|||
![]()
Το βράδυ και ς τους θερμαντήρας Αρτεμισία;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν καις θέρμανση , τότε πρόσεξε αν επισκευάσει σωστά το τσιμέντο! στο ξαναέγραψε ότι οι κατασκευές σου δεν θα σε γλυτώσουν από το να παγώσει τι νερό όταν κάνει γερά κρυα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβα Γρηγόρη ??? "επισκευάσει σωστά το τσιμέντο"
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:10 |
|
|||
|
|||
![]()
Ο.....κορεκτορας, αν δεν επισκευάσες σωστά, το τσιμέντο της μεγάλης λίμνης σου, που ράγισε πέρσι και είχες προβλήματα. Όταν κάνει συνεχόμενες μέρες με ολικό παγετό, ή κατασκευή που έκανες από πάνω, χωρίς θέρμανση εντός νερού, δεν θα σε γλυτώσει από το να σχηματιστεί επιφανειακός πάγος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Tωρα κατάλαβα
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι όλοι να ζήσουν λοιπόν την δική τους άσπρη μέρα
![]() ------------------------- Καθάρισμα τέλος ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 04-01-16 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια δουλεια!!! Μπραβο σας!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ¶νδρο
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:13 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |