|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παρασκευή βράδυ έβαλα τα πρώτα μου ψάρια αφού επί μία βδομάδας σχεδόν η αμμωνία και τα No2 μηδενιζόντουσαν όταν έβαζα φαρμακευτική αμμωνία
Ph 6.8 Kh 6 NH4 0 NO2 0 NO3 15 Θερμοκρασία 27-28( συνήθως είναι 27.2 , βράδυ πάει και 26.5) Τη διαδικασία προσαρμογής την τήρησα ευλαβικά και μου πήρε κοντά στη μία ώρα.Τα ψάρια τα είχε το pet shop σε άδειο ενυδρείο χωρίς τίποτα. Έβαλα τροφή το Σάββατο το βράδυ και σήμερα , δοκίμασα flakes sera , granules Haquoss Discus Gran Gourmet , bloodworms αποξηραμένα sera To αποτέλεσμα τα σαλιγκάρια να είναι καλά να κάνουν πάρτι στο βυθό , πηγαίνουν τζιμπάνε με τα χίλια ζόρια αλλά δε βλέπω να τα καταπίνουν . Κατά τα αλλα τα ψάρια δείχνουν μια χαρά! Θέλουν χρόνο προσαρμογής ή να αρχίζω να το ψάχνω? ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶νθρακας στο φίλτρο πριν τα πρώτα ψάρια;;; | krispie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-03-11 12:15 |
Είναι Φυσιολογικό ??? | Roi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-04-09 08:16 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |