|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
#1 |
μπορει καποιος να βοηθησει για το τεστ;;;
![]() Αξιολόγηση:
![]() δυστυχως δεν εχω το κουτι του να συγκρινω...
ειναι καλα τα αποτελεσματα;; 350 λιτρα ειναι το ενυδρειο με ενα πακου 15 εκατοστα.. |
|
Εμφανίσεις: 4029
|
|
||||
|
||||
![]()
αν γραψεις κ ποιανης εταιρειας ειναι,ισως να σου απαντησει κανεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
της jbl ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Αν το ενυδρείο κάνει για το πάκου θα σου πουν πιο έμπειροι από εμένα
2. Τα χαρτάκια είναι της jbl (τα οποία έχω και χρησιμοποιώ) 3. Όπως κρατάς το δείγμα όρθιο στην φωτό, ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω:
5. Τοποθετείς το χαρτάκι του δείγματος πάνω στο κουτάκι και συγκρίνεις με τις αναγραφόμενες κλίμακες την δική σου διαβάθμιση. 6. Δεν υπάρχει λόγος να σου γράψω τις κλίμακες (αν και θα μπορούσα) διότι:
Πιστεύω κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, παρά ταύτα αν θέλεις κάτι επιπλέον ρώτα με.
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω πως η ανάγνωση των τεστ πρέπει να γίνεται αμέσως, μετά από λίγο τα χρώματα έχουν αλλοιωθεί, το ίδιο ισχύει και για τα υγρά τεστ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τακη, στα υγρα τεστ είμαι της εντύπωσης ότι λεει να περιμενουμε 5 λεπτα για να εχουμε το σωστο χρωμα και μετρηση. Τουλάχιστον οι οδηγιες στα τεστ της ΑΡΙ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα μικρο tip που μπορει να βοηθησει!!! | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-03-11 18:26 |
καποιος να με βοηθησει | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-02-11 15:59 |
ας με βοηθησει καποιος! | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 76 | 14-09-09 15:21 |