|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.Μετά από ένα χρόνο έρωτα με το πρώτο ενυδρείο, ήρθε η ώρα για το δεύτερο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα demasoni είναι πανέμορφα αλλά πάρα πολύ άγρια.
Θα δυσκολευτείς επίσης, κατά τη γνώμη μου, πολύ να βρεις ένα αρσενικό και 3-4 θηλυκές που θέλεις. Όσο για τα λίτρα σου επειδή είναι οριακά, αν το αποφασίσεις μην ξεχάσεις να βάλεις πέτρες, πέτρες και μερικές πέτρες ακόμη. Και όταν τελειώσεις μην ξεχάσεις να ξαναβάλεις και μερικές πέτρες. Τέλος για δεύτερο είδος μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πάντως σίγουρα αξίζει ένα ενυδρείο με demasoni αρκεί να είσαι σωστά προετοιμασμένος. Διατηρώ κι εγώ έν τέτοιο ενυδρείο και έχω και αναπαραγωγή demasoni. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση.Το έπιασα το υποννοούμενο με τις πέτρες
![]() Φιλικά,Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
Μια καινούρια απορία
![]() Τα Cynotilapia afra ή Mbamba θα μπορούσαν να ζήσουν σε μικρή ομάδα στο ενυδρείο μου χωρίς συγκατοίκους;Τα Melanochromis cyaneorhabdos;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά, Νίκος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλή (Altolamprologus calvus) | inser | Tanganyika | 14 | 17-06-05 13:58 |
Ποιά η συμβουλή σας; | gemara | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-03-04 01:06 |