|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν ειμαι εδικος,μηπως θα υπηρχε η δυνατοτητα,στην αρχικη σελιδα να υπαρχει και επιλογη παιξιματος μουσικης,με επιλογη mute?αν δεν κανω λαθος εχουμε και δικο μας τραγουδι!δηλαδη την ωρα που καποιος χρηστης αρχιζει την αναζητηση,να υπαρχει και μουσικη!
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς εχόντων των πραγμάτων το επόμενο διάστημα θα γίνει αναβάθμιση της πλατφόρμας του φόρουμ (ακόμα είμαστε στα tests)
και θα το κι αυτό δούμε με βάση τις νέες δυνατότητες ![]() Επ' ευκαιρία αν υπάρχουν κι άλλες ιδέες καλό να ειπωθούν (χωρίς να υπόσχομαι ότι θα υλοποιηθούν, γιατί εγώ είμαι άσχετος και άλλοι διαχειρίζονται τα τεχνικά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση,το σκεφτηκα γιατι περναμε αρκετες ωρες εδω και νομιζω θα ηταν καλη ιδεα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό η αναβάθμιση
Για το θέμα της μουσικής, δεν έχω άποψη, καθώς βάζω όποια μουσική θέλω μέσω άλλων μέσων ![]() Δύο προτάσεις 1. Οι αγγελίες για να ανέβουν, θα ήταν χρήσιμο να ακολουθούν συγκεκριμένα βήματα και να μην είναι ελεύθερο το κείμενο πχ. Είδος αγγελίας ==> Περιοχή πωλητή ==> Ποσό κλπ Εννοώ να πρέπει να συμπληρωθούν συγκεκριμένα πεδία ανά είδος αγγελίας 2. Προσθήκη like στο κάτω μέρος του κάθε ποστ. Ορισμένοι το θεωρούν άσκοπο. Προσωπικά το θεωρώ χρήσιμο, για να διακρίνουμε να κοινά χνώτα στο φόρουμ 3. Να υπάρχει δυνατότητα να γίνεται "αναφορά" σε συγκεκριμένο nick name εντός του ποστ κι ο χρήσης να λαμβάνει ειδοποίηση πως αναφέρθηκε το όνομα του
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις απολυτο δικιο!!!μακαρι να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα,ουτως ωστε ο καθενας να μπορει να αποφευγει,οτιδηποτε το θεωρει ψεμα,λαθος,ασκοπο,παντα τεκμηριωμενα!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ορχιδεα Oncidium | Raven | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 1 | 13-02-12 19:52 |
Να μια καλη ιδεα | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 20-10-10 18:31 |
Ιδεα απο αρχαριο! :) | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-05-09 12:29 |
Ιδεα μου ή οχι? | elpar19 | Ζωοτόκα | 2 | 19-12-08 22:53 |