|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:50x30x33 Όγκος:50L (γύρο στα 40 καθαρά) Κατηγορία:Κοινωνικό - Φυτεμένο Φυτά:cryptocoryne, vallisneria , hygrophila , Bacopa caroliniana, java moss, , vallisneria, bacopa monnieri ,ceratophyllum Ψάρια / Άλλα είδη: 4 guppy μωρα , 5 red cherry (θα μπουν και άλλες) , μία γαρίδα ghost ,αρκετα trumpet snails, πολλά ramshorn snails blue Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι, ρίζες , άμμος. πέτρες Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2χ8 watt Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες Φιλτράρισμα: 1 φίλτρο εσωτερικό των 450 λτ/ώρα Θερμοστάτης: 100w Λίπανση:- Παροχή CO2: diy C02 Παράμετροι pH: 7,3 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: μία φορά τη βδομάδα 30%
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μου μικρο | dimost | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 28-04-13 10:22 |
το μικρο μου φυτεμενο | logio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 06-03-11 19:39 |
το μικρο που μεγαλωσε.... | dimitris vas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 13-03-10 17:51 |
το πιο μικρο κοχυλι | GIORGOSKARA | Παραλία - Beach Bar | 6 | 21-03-09 02:50 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |