|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα λέγατε να βρεθούμε για κάνα καφέ να τα πούμε κιόλας, να γνωρίσουμε και μερικούς ακόμα;;;
Λόγω μεγάλης απόστασης τον άκρων (Χανιά – Σητεία) λέω να κάνουμε δύο διαφορετικές συναντήσεις. Κυριακή 21 Αυγούστου στα Χανιά και Κυριακή 28 Αυγούστου στο Ηράκλειο. Τι λέτε;;; ΥΓ. Αν και έχει καταχωρηθεί και στο http://www.aquarist.gr από της 14 Ιουλίου, αλλά δεν είναι μόνο για τα μέλη του συλλόγου. |
|
||||
|
||||
![]()
Για Χανιά φυσικά θα έρθω.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΗ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΑΠΟ 22/8 ΜΕΧΡΙ 31/8 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.Για Οσους δεν με γνωριζουν ονομαζομαι Στελιος Καρασταματης και εχω το καταστημα στην θεσσαλονικη,αγγελακη 17 ,κιν.τηλ.6977779626 τηλ καταστηματος .2310272217
|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα το βραδυ ξεκειναω για Χανια καθωμε 3 μερες και παω Ηρακλειο,
το τηλεφωνο μου ειναι 6977539721 υπ οψιν οτι θα βρεθουμε και με εναν απο τη ΚΩ περιμενω τηλεφωνο. μη ντρεπεσται χτυπατε τηλεφωνα.............εσεις πληρωνεται..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|