|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να παρω ενα, για το 180 λιτρο το οποιο τρεχει χρονια με 2 eheim ecco pro 300.
Με εχουν κουρασει τα φιλτρα αυτα.. Θελουν συνεχεια καθαρισμα ανα 2 -3 εβδομάδες γιατι πεφτει η αποδοση τους. Μιας και θελώ περισσοτερη ροη στο νερο, σκεφτομαι δοκιμάσω sun sun, εχω διαβασει οτι πολοι τα υποστηριζεται. Η ροη τους πως σας φαινεται πεφτει γρηγορα η αποδοση τους? Εχει μετρησει κανεις την πραγματικη ροη με υλικά μέσα? Τι σωληνες φορανε αυτα? Σκεφτομαι για καποιο απο τα παρακατω. SUNSUN HW-304 2000λιτρα SUNSUN HW-403 1400λιτρα |
|
||||
|
||||
![]()
είναι σκυλιά και σχεδόν αθόρυβα η ροη δεν πέφτει γρήγορα
τα μειονεκτήματα είναι : η κατανάλωση ρεύματος, δεν βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά αν αποφασίσεις να το αγοράσεις μαζί με τους σωλήνες πρέπει να αγοράσεις και σφουγγάρι και διάβασε το θέμα που έχει ανοίξει ο Σπύρος http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77416
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα έχω 2 sun sun 1400 λίτρα ανά ώρα είναι αθόρυβα, δυνατή ροή, καλή τιμή... Αλλά τα σωληνάκια εισαγωγή-εξαγωγη με ζορισμα βγαίνουν και πήρα instalation kit eheim εισαγωγή-εξαγωγη.. Τα κουμπωματα τους είναι ευαίσθητα... Και είναι πολύ πιθανό να με ανεβάζουν θερμοκρασία στο νερό 26 με 28 βαθμούς... Δεν λειτουργούν σχεδόν ποτέ τα 2 eheim jager... Τα καλοριφέρ τα έχω μόνιμα στους 21 βαθμούς και το σώμα έχει απόσταση από το Ενυδρείο 2,5 μέτρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ τιμιο φιλτρο αλλα πρεπει να προσεξεις κατι στο μπαστουνι εισαγωγης...ενας συνχομπιστας εχει κανει ενα αναλυτικο post για αυτα τα φιλτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
value for money φιλτρα.αθορυβα εντελως,καλη ποιοτητα κατασκευης,μεγαλος καδος.Μεχρι τωρα ειχα δοκιμασει εξωτερικα της eheim,jbl,sera.θεωρω οτι ειναι το ποιο τιμιο φιλτρο απο ολα.το μοναδικο αρνητικο που εχω βρει ειναι η καταναλωση τους που ειναι οντως μεγαλη.Στα υπολοιπα δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα watt λιγο με αγχωνουν...
![]() Σαν φιλτρα αυτα που εχω αν και αργα με καλυπτουν απο θεμα βιολογιας μιας και το ενυδρειο δεν ειναι φορτωμενο , αλλα θελω ροη μεσα στο ενυδρειο, δεν θελω να βαλω εσωτερικο φίλτρο ή κυκλοφορητη.(εχω και απο τα 2 να καθονται) Θα δοκιμάσω πρωτα με ενα κρεμαστο φιλτρο που περισευει μηπως και κανω την δουλεια που θελω. Το προβλημα που εχω , ειναι οτι το co2 ειναι σε reactor εξωτερικο και δεν εχει δυναμη να διασπασει το co2 , οποτε και μαζευεται αεριο μεσα στον reactor,και ειδικα με τα συγκεκριμενα φιλτρα που εχω οσο περναει ο καιρος μειωνεται και η ροη. Και το δευτερο προβλημα ας στο πουμε προβλημα ειναι οτι θέλω να εχω πολυ καλη αναταραξη ωστε να φυγει το co2 απο το νερο. Εχετε βρει καμια αντλια εξωτερικη , οικονομικη ειναι και αυτο μια λυση ... Α θα μπορουσα με καποια πατεντα στο ενυδρειο να εχω μόνο μια εξοδο και μια εισοδο και για τα 2 φίτλρα? Αν χρησιμοποιουσα μεγαλυτερο σωληνα και μετα τον διαχωριζα σε 2 θα γινοταν η δουλεια μου? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρεις πουθενα σε στοκ η μεταχ. το eheim pro 2224 παρτο με κλειστα ματια...
Εχω πανω απο 10 εξωτερικα και το συγκεκριμενο εως 180 λιτρα ειναι τοπ!
|
||||
|
||||
![]()
ποιον ριακτορα εχεις?μηπως να δοκιμαζες τιποτα αλλο?εγω εχω αυτον http://www.ebay.com/itm/Up-Aquarium-...item58a94cd408 σε ενα sun sun 302 και οταν ανοιγει ο controller to ενυδρειο αποκτα ομιχλη.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο τελος πια της ημερας δεν βλέπεις τπτ. Εγω φτιαξει δικο μου reactor, κατι σαν του reactor co2 rex , μονο που εγω εχω βάλει ενα ποτηρακι μεσα σε αυτον . ![]() ![]() Σε αυτον αναμιγνυεται το co2 με το νερο, χωρις να βλέπεις τις φυσαλιδες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | matser | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-11-13 13:52 |
Εξωτερικό φίλτρο | anko184 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-11-11 20:31 |
diy εξωτερικό φίλτρο... | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-04-10 14:24 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |