|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Σκεφτομαι να χρησιμοποιησω ερυθρομικινη στο ενδυρειο μου για να απαλλαγω απο το κυανοβακτηριο και εχω καποιες αποριες. Η χρηση θα γινει με βαση αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...3&postcount=18 1)Υπαρχει σε 2 μορφες?Χαπι και σκονη?Ποια να προτιμισω? 2)Τελικα χρειαζετε συσκοτιση μεχρι να τελιωσει η θεραπεια ή οχι? 3)Το ενυδρειο εχει αρκετα χαμηλη ροη διοτι ειναι μονομαχοενυδρειο,πρεπει να την αυξησω κατα την θεραπεια? 4)Ταισμα κατα την διαρκεια τις θεραπειας δεν κανω?Γιατι βλεπω διαρκει 8 μερες. |
|
||||
|
||||
![]()
η συσκοτιση πιθανον θα βοηθησει τουλαχιστον οσον αφορα το φυτικο μερος του κυανοβακτηριου.
γιαυτο τα συνδιαζουν πολλοι με αντιβιωση. και χαπι να παρεις,θα το τριψεις και θα χρησιμοποιησεις τη σκονη. τη δοσολογια προσεξε. διαφωνω με το να αφησεις το ψαρι μεσα οσο κανεις θεραπεια για το κυανοβακτηριο.γιατι να φαει την αντιβιωση το ψαρι χωρις λογο? προσωπικα θα σου προτεινα να το ξεστησεις και να το ξαναστησεις απτην αρχη και να μη μπεις στη διαδικασια με την αντιβιωση,αλλα τεσπα. επισης η βιολογια σου θα παει περιπατο(αν δεν τοχεις υποψη σου). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θελω να μεταφερω τα φυτα και τα ξυλα τα οποια ομως εχουν πανω λιγο κυανοβακτηριο και φοβαμαι μην το μεταφερω στο καινουργιο. Προτεινεις απλο καθαρισμα με νερο ωστε να φυγει και μεταφορα καλυτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει ενα σκευασμα που λεγεται chemiclean που κανει θαυματα ομως ειναι λιγο ακριβο. Το εχω δοκιμασει (σε θαλασινο) και δεν εμφανιστικε ποτε.
Εδω ειναι πληροφοριες για το προιον http://boyd--enterprises.com/faq/ Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου; |
|
||||
|
||||
![]()
στα φυτα ειναι μονο,η εχεις και στο βυθο?αν εβαζες φωτο θα ητανε καλυτερα.
οπου και αν ειναι,αφου ειναι κυανοβακτηριο,η θεραπεια πρεπει να γινει εκει που βρισκεται.μη μεταφερεις δηλαδη τιποτα απτο ενυδρειο εκτος απτο ψαρι.κανονικα πρεπει να αφησεις και το φιλτρο και να ξαναμπολιασεις μετα. σου ειπα,προσωπικα,αντι για αντιβιωσεις κλπ θα το ξεστηνα να το καθαρισω και θα το ξαναεστηνα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
30 λιτρα ειναι το ενυδρειο. Παράθεση:
Προς το παρον λεω τελικα να ξεκινησω με μια καλη αλλαγη και συσκοτιση 3-4 μερες,ελπιζω να μην την ακουσουν τα φυτα(λευκοκεφαλα,moss,riccia,κρυπτοκορινα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για 30 λιτρα, αν περνάς απο Νέα Ερυθραία, μπορώ κι εγώ να σου δώσω μια δόση chemiclean Καλή η ερυθμομικινη, αλλά η χημεία έχει προχωρήσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε το γλυτωνεις το chemiclean οπου κι αν πας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εβαζα ερυθρομυκινη για δυο λογους.
1. Γιατι ξερω τι περιεχει (και αυτο που περιεχει, φτανει για να κανει τη δουλεια) 2, Γiατι δεν ξερω τι περιεχει το chemiclean. Δεν μου αρεσει να βαζω χημικα στο ενυδρειο (και γενικα πουθενα), ιδιως οταν δεν μου λενε τι χημικα ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για τις προσφορες,προς το παρον ειναι πολυ λιγο το κυανο και με συσκοτιση που εκανα φαινεται οτι υποχωρησε κι αλλο.
Αμα εχουμε καμια εξαρση το βλεπουμε! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ αποψεις ειναι αυτες.
Εγω πλεον δεν βαζω τιποτα, που δεν ξερω τι "περιεχομενα" εχει που μπορω να ελεγξω τι ειναι, δενπανα το φτιαχνει και ο Θεος. ![]() Οχι απο φοβο, αλλα απο αποψη.
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|