|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα! Θα ήθελα να ασχοληθώ από ότι καταλάβατε με την υδροπονία. Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να μεγαλώσω φυτά τύπου nepenthes και το νερό να ανακυκλώνετε στο ενυδρείο μου.
Οι ερωτήσεις μου: 1) Λέω να χρησιμοποιήσω Plugs τύρφης Jiffy όπως αυτά εδώ: " http://www.aeroponic.gr/proionta/ypo...mm-detail.html " και υπόστρωμα διογκωμένης αργίλου. Θα έχει τίποτα συνέπειες στις μετρήσεις του ενυδρείου μετά από κάμποσο καιρό; ![]() 2) Λίπασμα έξτρα για τα συγκεκριμένα φυτά επειδή δεν θέλω να το ρισκάρω να βάλω (μιας και δεν χρειάζονται κιόλας), το λίπασμα που βάζω για το φυτεμένο μου ενυδρείο θα έχει κάποια αρνητική συνέπεια στα σαρκοφάγα μου φυτάκια; ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY ενυδρείο σχετικά μικρο. | Stefanos91 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-06-12 16:24 |
Ερωτήσεις σχετικά με ανθρακα | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-02-08 18:58 |
Ερωτήσεις σχετικά με ενυδρείο12lt για μονομάχο | wertyu5555 | Bettas | 9 | 18-01-07 13:23 |
Ερωτήσεις σχετικά με σκουληκάκια... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-05-05 18:50 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |