|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και αρχισε να μοιαζει με ενυδρειο ειπα να σας παρουσιασω το νεο μου φυτεμενο γαριδαδικο.
Πληροφορίες Διαστάσεις: Όγκος:200 λιτρα το main και 50 λιτρα sump Κατηγορία:Φυτεμενο γαριδαδικο Φυτά:Θα βαλω χαμηλα φυτα σε υψος και moss ακομα ψαχνω μιας και το ενυδρειο τρεχει 1 μηνα μονο. Ψάρια / ¶λλα είδη:2 ancistrus και θα μπουν γαριδες red cherry Διακοσμητικά υλικά:ριζες red moor (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2 τ5 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:sump Θερμοστάτης:eheim jagger Λίπανση:diy λιπασματα Παροχή CO2: Ναι Παράμετροι: pH:7 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:35 λιτρα Θερμοκρασία:25 Και ενα βιντεο: |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο.
μηπως σκεφτεσαι καποια στιγμη να το γυρισεις σε αμαζονιο και black water? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω φιλε να σε καλα!
Μπα για αμαζονιο δεν το κοβω ειχα 2 ενυδρεια αμαζονιου το ενα με σκαλαρια και το αλλο με δισκους κουραστηκα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο σε εμένα δεν εμφανίζει τίποτα;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ξανα βαζω το λινκ αν και σε μενα φαινεται κανονικα.
https://www.youtube.com/watch?v=ZbST...&feature=share |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο φαινεται το ενυδρειο. εχεις το sump και εβαλες τον θερμαντηρα στο main tank? δεν χωραει κατω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 4 θερμαντήρες και είναι όλοι jagger 300w και δεν χωράει κανένας μιας και είναι μικρό το σαμπ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γαβριλο πολυ δυνατο aquascape! Η ριζα πλατανι ειναι? Εαν θες κανα κλαδεματακι πες!
|
|||
|
|||
![]()
Στεφανε σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι!
![]() Η ριζες ειναι red moor εκτος απο μια που ειναι πλατανι!(γατα εισαι!) Φιλαρακι αν κλαδεψεις και δεν σου ειναι κοπος θα ηθελα φυτακια ειδικα απο σενα που τα εχεις στην πενα! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο! δυνατη αρχη! το βλεπω λιγο σκουρο, ειναι το νερο βγαλανε χρωμα οι ριζες?
2 γκρολουξ εχεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω φιλαρακι!
Οχι δεν ειναι σκουρο απλα στο βιντεο ειναι μονο η μια grolux αναμενη.Οι λαμπες ειναι μια grolux 39w και μια osram daylight 39w αλλα μαλλον θα τις κανω 2 και 2 οταν τελειωσω με το φωτιστικο στο θαλασσινο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελειωσα με το scape τωρα θα περιμενω την moss να κανει την υπολοιπη δουλεια θελω να το καλυψει ολο!
Ενα προχειρο βιντεακι ελπιζω να σας αρεσει. https://www.youtube.com/watch?v=-H6XLv5Ct4o |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο θα γινει μετα απο λιγο καιρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι θελω να πιστευω και εγω φιλε.
![]() Να μια σημερινη μετα απο προσθηκη καποιων φυτων. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλό ,
¶μα φουντώσει η moss θα δείξει πολυ περισσότερο ![]() ![]() Λιπανση ξεκίνησες αμέσως ; Χαλίκι απλό χωρις υποστρωμα κλπ;
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω φιλε να σε καλα!
Λιπανση ξεκινησα πριν μια εβδομαδα αλλα μικρη ποσοτητα μιας και δεν εχω φυτομαζα.Το υποστρωμα ειναι το aqualit της hobby. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Γαβριλο!
προβλεπεται αριστουργημα κι αυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γαβρίλο, όμορφο, μου αρέσει
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι μακαρι να παει καλα.
![]() Τακη σε ευχαριστω πολυ να σε καλα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μικρο update για πρωτη φορα ειπα να κανω κατι πιο τολμηρο που θα παρει πολυ χρονο για να γεινει αλλα θελω να πιστευω οτι θα δωσει ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα στο τελος που θα μοιαζει με ζουγκλα,αναγλυφη πλατη απο moss και hydrocotyle tripartita.
![]() ![]() fissidens fontanus ![]() Εχω βαλει java moss αναμεσα στις δυο πλαστικες σιτες και τις εδεσα με μεσινεζα και σκαλοσα πανω hydrocotyle tripartita για να δεσει με την moss και να τονισει τις γραμμες της πλατης. ![]() Για πειτε γνωμες! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο sarpijk για τα φυτα που μου εδωσε χωρις κανενα ανταλαγμα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη δουλεια μπραβο !!
|
|||
|
|||
![]()
Να σε καλα φιλε σε ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μικρο update,τελικα εβαλα 7 serpae tetra ελπιζω να τα πανε καλα με τις γαριδες.
https://www.youtube.com/watch?v=0Gree0zJ_2U |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μικρο update.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να φανταστω οτι δεν καθεσε καθολου σπιτι!!!
ολο με την μηχανη παιζεις!!! |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι το έκαψα λίγο με την dslr αλλά έπρεπε για να μάθω να βγάζω Καλές φωτογραφίες!
Χάρη σε ευχαριστώ πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!
Τις πετρες και το δυχτακι που εχεις δεσει την riccia που τα εχεις βρει;
|
||||
|
||||
![]()
Στολιδι!
νομιζω πρεπει να αλλαξει θεση με το θαλασσινο.. η θεση του ειναι στο σαλονι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια να στε καλα!
Γιαννη εκει που ειναι το φυτεμενο περναω την μιση μου μερα πιστεψε με το καταχαιρομαι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
500 liter reef | Γαβριλος | Reef | 318 | 15-08-16 08:45 |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
The Wild Roots | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 52 | 14-12-10 11:57 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |