|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες
![]() Το επιασα κατα λαθος σημερα στο ενυδρειο μου και πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο... Ξερει κανεις τι ειναι; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για προνυμφη λιβελουλας φαινεται, οπως λεει ο Μπαμπης.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου κάνει εντύπωση βρε παιδιά να βρεθεί κάτι τέτοιο σε ενυδρείο εσωτερικού χώρου, σε εξωτερικού χώρου το καταλαβαίνω αλλά μπήκε στο σπίτι λιβελούλα και γέννησε μέσα στο ενυδρείο ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδικά αν έχει κοντά και τίποτα ρέματα ,λίμνη κλπ. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι παιδια προνυμφη ηταν, βρηκα δυο μικρες λιβελουλες κατω απο το καπακι του ενυδρειου... Παρολα αυτα δε μου δημιουργησαν κανενα προβλημα στο ενυδρειο
Και οχι δεν υπαρχει κανενα ρεμα ουτε κατι αντιστοιχο κοντα στο σπιτι μου προφανως ηρθε με καποιο φυτο αν και εχω καιρο να βαλω κατι καινουριο μεσα στο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψαχνουν να γεννησουν στο νερο. Το ενυδρειο τους υφαινεται καλη λυση αν το μυριστουν και μπουν στο σπιτι απο κανενα παραθυρο. Εχει τροφη για τις προνυμφες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με τα χρυσόψαρα το πολύ πολύ να γίνει μεζές καμία λάβρα ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρι ειναι αυτο (αραγε)? | tolee | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 08-12-14 02:29 |
Τι να ειναι αραγε??? | tlogarnoudis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 01-04-14 08:57 |
τι ειναι αυτο | ulisse | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 11-02-13 10:28 |
Τι ζωο ειναι αυτο? | ARIS1983 | ¶λλα ζώα | 21 | 03-05-11 23:22 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |