|
|||
|
|||
![]()
Έχω 1 ενυδρείο RESUN 100L με 2 λάμπες aquarelle 18w η κάθε μία. Το καπάκι είναι φιξ νομίζω και μάλλον χρειάζομαι λίγο παραπάνω φως , καμιά πατέντα για να βάλω κάτι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι νομιζεις οτι χρειαζεσαι παραπανω φως?
|
||||
|
||||
![]()
Αδιαβροχη λεντοταινια. Ουτε χωρο χρειαζεται και θα το κανεις σε τρια λεπτα. Εγω εχω βαλει μπλε η οποια αναβει για καμια ωρα αφου σβησουν τα φωτα τα μεγαλα και δινει πολυ ωραιο αισθητικο αποτελεσμα και δεν την "ακουνε" τα ψαρακια απο το φως στο αποτομο σκοταδι.
|
||||
|
||||
![]()
Moonlight...
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή έχω λίγες άλγες και είπαν κάποιοι ότι μαζί με το Co2 χρειάζομαι παραπάνω φωτισμό για να αναπτύσσονται τα φυτά κ όχι οι άλγες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειδος αλγης? Σε οποιαδηποτε αλγη η πρωτη κινηση ειναι να μειωσουμε το φως.
|
|||
|
|||
![]()
Την βλέπω καφέ επάνω στα φύλλα και πράσινη στο πίσω τζάμι, βέβαια βλέπω ότι στα καινούρια φύλλα δεν πιάνει και προχτές έβγαλα τα φυτά και τα ξύλα και τα έπλυνα με ξύδι. Μου είχαν πει και μείωσα το φως στις 6 ώρες και περιμένω να δω αποτελέσματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιπλέον φωτισμός | maikfasolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 11-03-15 13:38 |
Επιπλέον φιλτρανση - ή κατι αλλο? | thanasissin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 02-03-15 16:17 |
Προσθήκη επιπλέον λάμπας (Απορίες) | Undertaker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 12-09-13 21:33 |
Προσθήκη Επιπλέον Βιολογικού Υλικού | nazgul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-12-11 09:04 |
Επιπλέον λάμπα σε record 600 | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-11-10 14:07 |