|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η ετσι νομιζω....Πηρα ενα socolofi απο το μαγαζι ενος μπαρμπα(οχι πετ σοπ) που το ειχε μαζι με αλλες 5 κιχλιδες σε ενα ενυδρειο 30 λιτρων.Τα καημενα καθονταν μεσα ακινητα σαν αγαλματα.Το εβαλα σε ενα 60λιτρο.Το πε χα ειναι σωστο 8 δεν εχω τεσταρει τα υπολοιπα ακομα.Θα προσθεσω επισης και πετρες να φτιαξω καμια κρυψωνα...Δυστυχως δεν ξερω απο κιχλιδες πολλα οποτε θα ξεκινησω να διαβαζω.....Τα λιτρα αυτα του φτανουν?Το ψαρακι το υπολογιζω στα 7 εκατοστα.Να σκεφτω να βαλω μεσα και δευτερη κιχλιδα η καποιο αλλο ψαρακι(προτεινετε μου εσεις κανενα) η θα γινει σκοτωμος?Απο τροφη εχω κατι flakes και πελλετς που εδινα στα ζωοτοκα μου,το socolofi τα καταβροχθιζει αλλα ειναι σωστη τροφη γιαυτο?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στίγμα σε κιχλιδα | brainlaugh | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 05-12-14 13:04 |
Κιχλιδα αλλα τι κιχλιδα; | pagapod | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 22-01-13 14:04 |
Ενημερωση για Κιχλιδα | knik | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 01-04-08 11:19 |
Σημάδια σε κυχλιδα | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 34 | 19-01-08 14:12 |