|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου θέλω τις γνώσεις σας . Θέλω να φτιάξω ένα νέο ενυδρείο σε διαστάσεις 70μ*55π*50υ με την στήλη νερού να είναι κοντά σε 45-46εκ.
Το ενυδρείο έχει σκοπό να φτιαχτεί για φουλ φυτεμένο. Μήκος δεν μπορώ να δώσω άλλο. Θέλω να το κάνω rimless . Τι πάχος τζαμιού μου προτείνεται , το 10mm με καλύπτει; Στον πάτο μπορώ να βάλλω κόντρες δεν με ενοχλεί. Το extraclear κρύσταλλο θα έχει διαφορά οπτικά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας |
|
||||
|
||||
![]()
με 10αρι χωρίς κόντρες πουθενά το κάνεις ανετα
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ πατεντοπατερα
![]() σε αυτά τα χιλιοστά θα έχει διαφορά το extra clear η τζάμπα τα επιπλεον λεφτα |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και με 8αρι μπορεις φιλε, χωρις κοντρες
![]() Αν ειναι μικρη η διαφορα βαλε extra clear Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis4x4 : 27-11-14 στις 19:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρατηρηση τζαμιού και απορίες. | moustakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-04-14 21:03 |
Πάχος τζαμιού. | ilias ts | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 28-09-12 17:25 |
Ενυδρείο ερώτηση | Franx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-04-11 01:08 |
Πάχος τζαμιού σε νέο ενυδρείο... | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 08-10-08 16:25 |
Ερώτηση για νεο ενυδρείο... | AXEL | Malawi | 5 | 06-09-07 10:41 |