|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βιοτοπική προσέγγιση Ν.Αμερικής με Δίσκους
Γενικές Πληροφορίες Λιτρα: 260 Οργανισμοί Φυτά: προσεχως Ψάρια:2 διασκοι red,blue tirquise Διακοσμητικά υλικά Φόντο: 3d πλατη αμαζωνιου Ξύλα: ριζες Βυθός:λευκη χαλαζιακη αμμο Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 χ 64 βατ,moonligt Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:sus sun 1000lt/h ,fluval 305 1000lt/h Θέρμανση/ Ψύξη:1 x 300 watt Διατροφή: 2 διαφορετικα flakes για δισκους Συντήρηση Αλλαγές νερού: 40% 1 φορα την εβδομαδα με νερο βρυσης Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: προσθηκη αντιχλωριου Seachem prime κατευθειαν στο ενυδρειο μαζι με το νερο αλλαγης pH:7-7,5 Γενική σκληρότητα (GH):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Θερμοκρασία:29.5 βαθμους https://www.youtube.com/watch?v=8Ec8...ature=youtu.be |
|
|||
|
|||
![]()
καλη αρχη.τα ψαρια ειναι ζευγαρι?
μου αρεσει η πλατη αλλα θελεις κ αλλα ξυλα σιγουρα. επισης σε θερμοκρασιες δισκων καλο θα ηταν να αποφυγεις το Prime κ να παρεις καποιο αλλο αποχλωριοτικο. με τα νιτρικα σου τι γινεται? προσθεσε κ αλλες τροφες στο διαιτολογιο τους |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!ναι ειναι ζευγαρι!δν εχω τεστ για νιτρικα.τροφες εχετε να προτηνετε κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε τον Τσεκουράτο να σου προτείνει...
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρε πατριδα ωραιο ενυδρειο και θα γινει ακομα καλυτερο με περισοτερα ξυλα και επιπλεοντα φυτα.
στη θηβα εχετε μονο gh10 στο νερο της βρυσης? εδω μετραω 22. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα!το περναω απο προφιλτρο δεν ξερω αν παιζει ρολο στη σκληροτητα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ζευγάρι... ετοιμάζεται ήδη για γέννα.
Ελπίδες... ΔΕΝ υπάρχουν πολλές εκεί μέσα... ειδικά ΑΝ προσθέσεις κι άλλα ξύλα όπως προτάθηκε. Ομολογουμένως το decor είναι πολύ ενδιαφέρον... όχι όμως για γεννήστρα... που και οι διαστάσεις του ενυδρείου, κάνουν δυσκολότερη την δική σου δουλειά. ΑΝ υπάρξει θετικό αποτέλεσμα... θα είναι εξ' αιτίας της χρωματικής ποικιλίας... και της ιδιοσυγκρασίας των γονέων. Τροφές υπάρχουν πολλές... διαλέγεις και παίρνεις ούτως ή άλλως ΔΕΝ έγραψες ποίες δίνεις.- ΥΓ. Το αρσενικό (αν είδα καλά)... έχει ένα θεματάκι στην ουρά... ελπίζω να φύγει σύντομα.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα ταιζω την sera vipan!το αρσενικο ειναι καθαρο στην ουρα του οσο το παρατητηρησα! |
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτά... που μπορώ να δω... εγώ.
Στα υπόλοιπα έχω ήδη απαντήσει. Ελπίζω να ΜΗΝ περιμένεις... τις απαντήσεις μου σε όσα forum... το ανέβασες.- |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θελω να μαθω απο που φενετε οτι ετοιμαζωντε γιατι δεν εχω αυτην την εμπειρια στους δισκους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το χρώμα και τις κινήσεις.
Είμαι σίγουρος... γιατί έχω διαβάσει όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα (ειδικά στο Greek Discus)... εσύ ΔΕΝ θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις""... αυτό που σου έρχεται.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολα ειναι προκληση! |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΟ κουράγιο... τότε.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο aquascape.θελει κ αλλα ξυλα ομως.Το prime να το ριχνεις στο νερο προετοιμασιας.οχι κατευθειαν στο ενυδρειο ΜΕΤΑ την αλλαγη.(ετσι καταλαβα απο τα λεγομενα σου)
Εχει παρουσιαστει (κ σε μενα) "παραξενες" συμπεριφορες με το prime απευθειας στο ενυδρειο.επισης αφου κανεις μια φορα την εβδομαδα αλλαγη κανε το 50% κ με αργες αλλαγες.καλη αρχη κ καλη συνεχεια απο μενα.
|
||||
|
||||
![]()
Νεο στησιμο!ευχαριστω για τις συμβουλες!στην προετημασια μπενει το prime κ μετα διοχετευετε στο κυριος ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβω κι εγώ (επιτέλους)... τι προσπαθείς να κάνεις... για γέννες το "στήνεις", αυτό το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι για να ζει ανετα το ζευγαρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα που θα γενηθουν (αν γενηθουν) τι θα τα κανεις?Τα ψαρια σου θελουν σωστες, και συχνες αλλαγες νερου,παραμετρους νερου?Οσμωση?τεστ?και λιτρα,τροφες απο σενα και εμποριου κλπ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο οσμωση ολα τα αλλα υπαρχουν!εαν υπαρξουν ψαρακι θα χαριζωντε σε οποιον εκδηλωνει ενδιαφερον!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ξανασχοληθεί με δίσκους; Σε λάθος ενυδρείο... πας για γέννες.
Η αναπαραγωγή τους θέλει ειδικές συνθήκες για να είναι επιτυχημένη... και ΔΕΝ είναι τόσο απλή διαδικασία... όσο πιθανώς φαντάζεσαι. Εγώ σου εύχομαι... καλή τύχη.- |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα επαιρνα πρωτα οσμωση και μετα τους δισκους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι πρωτη φορα!τα ψαρια μεγαλωσαν χωρις α.ο
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα!θα ηθελα να ρωτησω αν μαζι με το ζευγαρι μπορω να βαλω 7-8 κορυ ή καρδιναλιους!
Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
![]()
οχι γιατι θα υποφερουν με τη θερμοκρασια που θελουν οι δισκοι. αν δεις βιντεακια με βιοτοπους δισκων στη φυση, θα δεις οτι δεν υπαρχει τοση ποικιλια ψαριων και υπαρχουν ελαχιστα υδροβια φυτα εως καθολου.
ειναι και τα λιτρα σου λιγα, οποτε αστους μονους τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βασιλικο ζευγος! | OSCAR10991 | Δίσκοι | 1 | 13-10-14 20:19 |
Γνωμες για ζευγος κριμπενσις | imichal | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 18 | 20-04-11 20:42 |