|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ξεκιναω το δευτερο μου το οποιο θα ειναι fish only.πως μπορω να μεταφερω βιολογια απο το reef μου ωστε να επιταχυνω τη διαδικασια ωριμανσης του.απλα μεταφεροντας νερο η θα πρεπει να παρω και υλικα απο το βιολογικο φιλτρο?χρησιμοποιω r.o.ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Εαν εχεις ετοιμο βιολογικο υλικο ειναι καλυτερα τα πραγματα σαφως. Αλλα επισης βιολογικο υλικο ειναι ο ζωντανος βραχος και η ζωντανη αμμος. Τι set-up εχεις?
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
|||
|
|||
![]()
το βιολογικο μου φιλτρο εχει μεσα βιοσφαιρες αστερακια και κλασικα μπλε σφουγγαρι και υαλοβαμβακα.να παρω καποια υλικα και να τα μεταφερω στο καινουργιο φιλτρο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|