|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει κάποιο site εντός η έκτος Ελλάδας με καλή τιμή για αγορά 2χ 50λιτρα κ1 kaldnes ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
100 λίτρα αν τα πάρεις απο έξω, τα μεταφορικά θα είναι πιο πολλά από το κόστος του Κ1 αν το πάρεις απο εδώ
|
||||
|
||||
![]()
Όταν είχα παραγγείλει την καλύτερη τιμή την βρήκα εδώ.
http://www.littlebigpet.co.uk/koi-ca...es-p-2735.html Για παραγγελία 50λτ μου ζήτησαν 30ε μεταφορικά. Αν παραγγείλεις 100λτ μάλλον θα σου χρεώσουν 60ε τα μεταφορικά λόγο όγκου. Στα 50λτ βλέπω ότι πάνω κάτω τα ίδια έρχονται σε λεφτά. Καλύτερα να τα δώσεις σε ελληνικό μαγαζί μπας και αναπτυχθούμε σε αυτόν τον τομέα. Να σου πω και 2 πράγματα να τα έχεις τον μυαλό σου. 1) το Κ1 από μόνο του δεν θα σου κάνει δουλειά. Μπορεί να κάνει καλή απονιτροποίηση αλλά δεν μαζεύει τις ακαθαρσίες και την μπίχλα. Θα χρειαστείς ένα προφίλτρα με π.χ. Ιαπωνική ψάθα (japanese matting) για να σου τα μαζεύει. 2) Τα Κ1 πιάνουν μεγάλο όγκο. Τα cryston bio πολύ μικρό όγκο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Filter media set 2080 | chria | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-05-10 14:25 |
Filter media για Professional 3 Electronic 2076? | ChristosΒ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-02-07 09:27 |
2026 media | scissorhands | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 22:29 |
FILTER MEDIA | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-12-02 19:53 |