|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια. Μηπως γνωριζετε αν υπαρχουν γωνιες αλουμινιου η πλαστικες σε χρωμα μαυρο που τοποθετουνται στις ενωσεις των τζαμιων του ενυδρειου?
|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν . συνήθως θα βρεις σε άσπρο και σκούρο καφέ . μπορείς όμως με παραγγελία να σου βάψουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων φυσικά με έξτρα επιβάρυνση χρηματική και μέχρι 2 μήνες χρόνο παράδοσης .
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστω πολυ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη, επειδή ενδιαφέρομαι γι αυτό που λες, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με καμια φωτο γι αυτές τις γωνίες? Επίσης, αυτες οι γωνίες βοηθούν στην αντοχή του ενυδρείου?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ρωταω γιατι θελω να βαλω οχι για αντοχη, αλλα για να μην φαινονται οι σιλικονες στις κολλησεις των τζαμιων. Δηλαδη και πλαστικες αν υπαρχουν μου κανουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή με ενδιαφέρουν κ εμένα οι γωνίες για ένα μικρό ενυδρείο που έφτιαξα για να μην φαίνονται οι σιλικόνες που μπορώ να βρώ? Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις γωνιες απο αβαφο αλουμινιο....και ντυνεις απο πανω με αυτοκολλητο σε οτι χρωμα θελεις ματ η γυαλιστερο κλπ κλπ...και αμα θες να αλλαξεις χρωμα καποια στιγμη θα ειναι πολυ ευκολο!!.
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε έναν αλουμινά δηλαδή παραγγέλνω την διάσταση που θέλω ε? Ευχαριστώ πολύ. Το κακό είναι ότι τα πλαινά τζάμια μου τα έφτιαξε ο τζαμάς να κολλάνε στο μπροστά τζάμι(ανάπαδο από ότι θα έπρεπε νομίζω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ledakia στις γωνίες του ενυδρείου | panaghs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-11-09 17:04 |
Ράβδοι αλουμινίου μέσα σε ενυδρείο | jstiva | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 12-11-07 14:34 |