|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να ειναι αυτά ;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπεριζω και εγώ τους φίλους του ενυδρειου ως αρχαριος γλυκού νερού.
Έχω ένα μικρό ενυδριακι 20lt με έναν μονομάχο μονο του εδώ και περίπου ένα μήνα. Σήμερα βρήκα κολιμένα σε διάφορα σημεία στο τζαμι του ενυδρειου 3-4 τέτοια ¨Ζωιφιακια¨ 2-3mm σε μέγεθος με κερεουλες να σουλατσαρουν κολιμενα στο τζαμί και δεν έχω ιδέα τι ειναι. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να ειναι; Υ.Γ. (Ο μονομαχος αν και κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να τα φάει, φένεται πως αυτά βεντουζαρουν αρκετά δυνατά στο τζαμί και δεν ξεκολλάνε). |
|
Εμφανίσεις: 3343
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως ξέρετε τί σαλιγκάρι είναι αυτό ? | samgr | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 22-07-13 22:57 |
ποιος μπορεί να μου πει τι είναι αυτό το σκουλήκι??? | karajohnnick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 06-10-10 18:49 |
Τι μπορεί να είναι αυτά???? | fitos100 | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-10 21:39 |
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-09 15:15 |