|
|||
|
|||
![]()
Ψάχνοντας στο ebay συνάντησα κυρίως δύο είδη ρυθμιστών.
Αυτόν:http://www.ebay.com/itm/Temperature-...item540e06e7f6 και αυτόν:http://www.ebay.com/itm/STC-1000-All...item1c3c8ffca2 Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Αν ναι , προτείνετε κάποιον από τους δύο, ιδιαίτερα; |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενε και καμια γνωμη ακομα:
-O πρωτος μου φαινεται μια χαρα (ειναι 220V αν δε κανω λαθος). -Ο δευτερος δεν εχει δυο εξοδους. Ή ψυξη, ή θερμανση μονο.
|
||||
|
||||
![]()
Ο 2ος βασικα θα κανει μπαμ.
Ειναι 110V ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οντως ο δευτεροσ δεν κανει και εχει και μεταλικο σενσορα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
¶μεσος και αποστομωτικός. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η απάντηση πήγαινε στον delta66.
------------------------- Ευχαριστώ όλους Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias ts : 06-08-14 στις 13:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Προμηθευτικα και εγκατεστησα τον stc1000. Σε εσας εχει χρειαστει καλιμπραρισμα; Και αν ναι πως το κανατε; Στο δικο μου παντως δεν φενεται να χρειαζεται, καθως δειχνει ακριβως το ιδιο με δυο αλλα θερμομετρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μου προτείνετε? | geo34567 | Διατροφή | 5 | 12-11-12 18:14 |
Tί προτείνετε;; | polyvios2004 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 21-02-09 06:48 |
Τι προτείνετε? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-09-06 23:25 |
Τι προτείνετε; | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-12-05 16:20 |
Giesemann φωτιστικό φθορίου με ηλεκτρονικό ρυθμιστή | balog | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-07-03 09:58 |