|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
java moos σε αφρικανεσ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παλια θα σου ελεγα.... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Electric Yellow Labido
10 μικρα 140 λιτρα πετρεσ να βαλω λιπασμα ? αν ναι τι? |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα τα ψαρια δεν προκειται να πειραξουν κανενα ειδος φυτου ή τουλαχιστον κανενα απο τα ευρεως γνωστα και καταλληλα φυτα για ενυδρειο με Αφριακνικες Κιχλιδες
![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Και το κερατόφυλλο κάνει καλή δουλειά και προσφέρει και κρυψώνα και για τα μωρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστευω οτι τα αφρικανακια θα πανε να κρυφτουν ψηλα στο κερατοφυλλο, πιο πολυ θα ψαξουν για μικρες τρυπες στα βραχια, οποτε αν ειναι να το προτιμησεις για αυτο το λογω δεν ειμαι ενθουσιωδης.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποιος δει σε κερατοφυλλο μωρα να βαλει μια μπανανα διπλα για να διαπιστωσει οτι ειναι μαιμου κιχλιδες Malawi. ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|