|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα μπορώ να βάλω Κυχλιδα Malawi στο παρακάτω ενυδρείο?
είναι 140 λίτρα και έχει πολύ εύκολα φυτά.... θα έχουν πρόβλημα τα φυτά??? υποχρεωτικά πρέπει να βάλω πολλες?? είναι μικρο το ενυδρειο? άλλο είδος κυχλιδας μπορώ να βάλω? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο το στήσιμο του ενυδρείου σου θα πρότεινα να βάλεις ενα ζευγάρι αμερικανικες κιχλίδες convict http://www.seriouslyfish.com/species...nigrofasciata/ πες μας όμως λίγα στοιχεία για το ενυδρείο σου πρώτα...(διαστάσεις ,φίλτρο , πόσο καιρο τρεχει.....)
|
|||
|
|||
![]()
Από λίγα πράγματα που ξέρω θες πολλές πέτρες όχι ξύλα. Για να ανεβάσουν την σκληρότητα του νερού.
Εσύ έχεις ενυδρείο για Αμαζόνιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν μας είπες διαστάσεις του ενυδρείου (για 80εκ μήκος το βλέπω)
για Malawi δεν έχεις πολλές επιλογές και θα πρέπει να αλλάξεις τον βυθό και όλο το διάκοσμο. Θα μπορούσες όμως να βάλεις κάποια ψάρια απ' τα ποτάμια της Αφρικής. Πχ. ένα ζευγάρι Pelvicachromis pulcher για τον βυθό και 4-5 Congo Tetra για τα ψηλότερα επίπεδα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν προσθέσω πέτρες θα είμαι ένταξη??? τα Malawi πειράζουν τα φυτά?? |
|
||||
|
||||
![]()
ισως μπορεις να κρατησεις καποια φυτα αλλα σιγουρα πρεπει να βαλεις αμμο ψιλη κατω..
ενα χαρεμακι μπορεις να δοκιμασεις αλλα ειναι λιγα τα λιτρα σου.καλυτερα κατι αλλο.τανγκανικα δε σου αρεσει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρέπει όμως να αλλάξεις το χαλίκι με άμμο, να προσθέσεις αρκετές πέτρες και καλύτερα να αφαιρέσεις και το ξύλο. Οι δε παράμετροι του νερού πρέπει να ρυθμιστούν για τις ανάγκες των ψαριών. Τα mbuna της Μαλάουι πολλές φορές τσιμπολογάνε τα φυτά με μαλακά φύλλα, αν τα βρουν στο ενυδρείο πιθανά να μη τα πειράξουν καθόλου, συνήθως δεν πειράζουν ανούμπιες, pteropus, crinum. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
σας ευχαριστώ! μπορει κάνεις να μου πει που μπορώ να βρω της συνθήκες νερού που χρειάζονταν? για να φτιάξω το νερό μου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-04-09 17:16 |
Τι ψάρια μπορώ να βάλω? | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-08 19:30 |
Μπορώ να βάλω γαρίδες ή SAE? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-01-08 00:50 |
Μπορώ να βάλω...... | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 20-11-07 00:27 |
τι μπορώ να βάλω???? | morfeas | Malawi | 8 | 05-10-07 00:48 |