|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξερει κανενας Χριστιανος κανενα σαιτ στα Ελληνικα για αυτο το ψαρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει, τι θες να μαθεις?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
το χω και γω αυτο το ψαρι εδω και λιγο καιρο αναπαραγεται σχετικα ευκολα αμα εχεις ενυδρειο που να σε περνει βαλε καμια δεκαρια ετσι ωστε να περιοριστει η ιδιοτητα τους να τσιμπανε γιατι το χουν αυτο το κακο!νερο μετριας σκληροτητας και πεχα λιγο κατω απ το 7!πολυ παιχνιιδιαρικα και ευκολο ψαρι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν περιέχει ιδιαιτερες πληροφορίες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω σε ενυδρειο 240 λιτρων ειναι 8,με 10 τετρα λεμον,9 ρασμπορα μαζι με 10 καρντιναλ+5 νεον[τα οποια κοπαδιαζουν με τα καρντιναλ δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο,το παραξενο μου ειναι οτι ολα τα υπολοιπα δεν κοπαδιαζουν ειναι δισπασμενα σε ομαδες 4-5 ατομον μεταξι τους και τα υπολοιπα αλλου,γιατι γινετε αυτο ?
Καπου διαβασα οτι πανω απο 2 ρατσες τετρα στο ιδιο ενυδρειο δεν πανε, αληθευει αυτο ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|