|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα φίλοι μου..χρονια πολλά και για τις μέρες!!Χριστός ανέστη!!!!
έχω μια απορία για μια μπλε καραβίδα...δε βρήκα θέμα για αυτό το είδος οπότε το ανέβασα εδώ,αν και πιστεύω πως είναι γενικά για ασπόνδυλα...η καραβίδα λοιπόν είναι γεμάτη αυγά...υπάρχει περίπτωση να έχει και να μην είναι γονιμοποιημένα?? (όπως τα πτηνά δηλαδή που γεννάνε αυγά χωρίς να είναι απαραίτητα γονιμοποιημένα) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και αυτη η περίπτωση ποσο καιρο τα έχει επανώτης ?και τη χρώμα εχουν τα αυγα??????????
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν γνωρίζω για το χρόνο γιατί δεν είναι δικιά μου..πάντως έχουν σκούρο χρώμα...καφέ προς το μαύρο αν δεν κάνω λάθος...
|
|
||||
|
||||
![]()
αν τα εχει πανω απο δυο εβδομαδες δεν νομιζω να βγουν........αν ειναι ετσι το χρωμα ειναι γονιμα !!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει ενα ειδος καραβιδας (Marbled Crayfish) που αναπαραγεται με ..παρθενογενεση. Ολα ειναι θηλυκα..Η αν θες...αυτοκλωνοποιειται.. Ενα ακομα απο τα θαυματα της φυσης. Ανηκει σε αυτο το ειδος η καραβιδα σου?
Λεπτομερειες εδω.. http://www.tfhmagazine.com/freshwate...ing-clones.htm |
|
|||
|
|||
![]()
αυτή πρέπει να είναι..είναι εικόνα απο το google γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να βγάλω τη συγκεκριμένη...και στις 2 περιπτώσεις, πόσο κρατάει τα αυγά πάνω της?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aσπόνδυλα | OlgaM | Σαλιγκάρια | 22 | 23-03-11 19:17 |
Τι ασπόνδυλα σε FO; | sp67 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-02-10 09:29 |