|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα! τον αλλο μηνα μετακομιζω σε νεο σπιτι κ μαζι το ενυδρειακι μου!. απο ψαρακια δεν εχει πολλα μεσα λογο του οτι γνωριζα εδω κ καιρο οτι θα χρειαζοταν ξεστησιμο κ ξανα απο την αρχη κ ετσι δεν το εμπλουτισα με νεα ψαρια μονο κατι ψιλα κοπαδοψαρα κ λιγα! θελω αφου θα κανω ξεστησιμο κ ξανα απο την αρχη να το φυτεψω κ να βαλω λιπασμα στο βυθο κατω απο τα χαλικια . λογο οτι εχω χασει επαφη με τα των φυτων θελω λιγη βοηθεια για τη μαρκα του λιπασματος κ την ποσοτητα! . εχω το rio 300.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά δεν έβαζα τίποτα, μόνο το χαλίκι ή την άμμο που μου αρέσει και ταιριάζει με τα ψάρια που θέλω ή έχω.
|
||||
|
||||
![]()
λες ε??? κ απο Co2 δεν θελω να ξανα μπλεξω να σου πω την αληθεια! οι λαμπες του ριο ειναι λες αρκετες μια λευκη μια ροζ εχω να βαλω ακομα μια ροζ!
κ τι ταμπλετες μου προτεινεις? για καναν εχινοδορο καμια ανουμπια κ τετοια ευκολα νομιζω ισα ισα να κρυβονται τα μικρουλια απο πισω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ταμπλέτες χρησιμοποιώ τις Sera florenette A και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις Seachem Flourish Tabs, τώρα βέβαια βάζω σε πολύ αραιά διαστήματα γιατί μετά από 1,5 χρόνο ο βυθός έχει πλέον αποκτήσει αρκετά θρεπτικα συστατικά για τα φυτά. Για τις λάμπες δεν μπορώ να σου δώσω πληροφορίες γιατι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, το δουλεύω με diy led, περίμενε να σου πει κάποιος έμπειρος στις λάμπες
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορω??? | nicktasos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 13-06-11 18:41 |
μπορω...;; | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 31-03-11 20:26 |
μπορω???? | panos tsokas | Δίσκοι | 1 | 26-02-11 14:01 |
Μπορω και εγω ? | Tricky | Malawi | 9 | 13-06-05 15:13 |