|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά σας παρουσιάζω το δεύτερο μονομάχο ενυδρείο μου!
Διαστάσεις:32*24*38 Όγκος:25 lt Κατηγορία:betta aquarium Φυτά:,microsorum pteropus, cryptocoryne wentii, Moss, , pistia stratiotes,κερατοφυλλο Ψάρια 1betta Splendens Διακοσμητικά υλικά:ξύλο, αμμος, χαλικι Φόντο:- Φωτισμός:0,2W /lt led Διάρκεια φωτισμού:8ωρες Φιλτράρισμα:βιολογικό και μηχανικό Θερμοστάτης:50w Λίπανση:γενικό λίπασμα flourish Παροχή CO2 :- Παράμετροι: pH:6.9 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:μια φορά την βδομάδα < Θερμοκρασία:29 ¶λλες πληροφορίες:Γίνεται θεραπεία με αλλατι για φιν ροτ και το νερό αλλαγής φίλτραρετε με τύρφη.Πι μετρήσεις είναι πριν την θεραπεία με αλάτι.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Theokarav : 22-06-16 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
number of fishes | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:27 |