|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Ξεκινησα με το αθλημα πρωτη φορα πριν ενα μηνα. Πιο πριν η μονη μου σχεση με ενυδρεια ψαρια κλπ ηταν βιντεακια που χαζευα στο youtube. Μετα κοπων και βασανων καταφερα να φτασω στην κατασταση της φωτογραφιας. Ειμαι συνεπης στις αλλαγες νερου και ασχολουμαι οσο πιο πολυ μπορω. Περιμενω συντομα και τη φιαλη co2
![]() ![]() https://youtu.be/6UOQHpK8tXM |
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται φιλε μου οτι εχεις διαβασει απο το αποτελεσμα του ενυδρειου σου.Πολυ ομορφο και με υγιη φυτα.Περι κλαδεματος τωρα δεν βλεπω κατι.Επειδη ειμαι με κινητο θα γραψω το απογευμα.Ισως να τραβουσα την bacopa πιο μπροστα και να την χαμηλωνα.Επισης τις βαλισνεριες θα τις συνεχιζα μεχρι πισω στην ιδια ευθεια που τις εχεις.Τα αλλα το απογευμα.Ξαναλεω πολυ ομορφο αποτελεσμα.
|
||||
|
||||
![]()
rottbea ευχαριστω πολυ για τα πρωτα σου σχολια. Αναμενω περισσοτερες παρατηρήσεις. Οι vallisneria πανε ως πισω οριακα στον κωδωνα του προσωρινου tetra optimat.
Προσπαθησα να κανω embedκαι βιντεο αλλα δε ξερω αν το καταφερα... υ.γ Επειδη δεν εχω βρει καπου απαντηση.. εχω το juwel rio 125 με τις λαμπες του και τους ανακλαστηρες.. τι κανω για πιο πολυ φως; μπορω να βρω αλλες Τ5 ιδιου μηκους με περισσοτερα lumens? ή να προσθεσω καμια με κολπο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα! η μοναδα φωτισμου ειναι hilite της juwel για το rio 125. αν υπαρχει καποια λυση θα ηθελα να κρατησω και το καπακι του για αισθητικους λογους..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Με αφορμή κάποια νέα φυτά που παρήγγειλα αλλά και το σετακι Co2 που θα εγκαταστήσω την Τρίτη σας παραθέτω ένα σχεδιάγραμμα με το πως θα μπουν τα φυτά. Δεκτή κάθε παρατήρηση! johnpecn` σ ευχαριστώ πολύ για τη λύση του Ballast. Αυτό θα κάνω! ποιες λάμπες Τ5 προτιμάς; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τα φυτα να σου πω οτι αποψη μου τελευταια ειναι less is more ![]() με 20 διαφορετικα φυτα θα ειναι λιγο μπερδεμα και νομιζω οτι δινει καλυτερο οπτικο αποτελεσμα να εχεις 4-5 ειδη φυτων μεσα
|
||||
|
||||
![]()
με 20 διαφορετικα φυτα θα ειναι λιγο μπερδεμα και νομιζω οτι δινει καλυτερο οπτικο αποτελεσμα να εχεις 4-5 ειδη φυτων μεσα
Συμφωνώ απόλυτα με τον john.....Το δοκίμασα στο παρελθόν και εκτός από μπέρδεμα είναι πιο κουραστικό στη συντήρηση και θέλει περισσότερη ώρα...άσε που κάθε μέρα θα θέλει κλάδεμα απο δω κλάδεμα απο κει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα σχολια. σε οτι αφορα το φωτισμό μαλλον θα παρω αυτα απο το petsupermarket που προτεινε και ο johnpecn'. λαμπες δεν αποφασισα ακομη.. ισως παρω μια nature και colour..
Τωρα για τα φυτα σιγουρα δικιο θα εχετε.. η αληθεια βεβαια ειναι πως ειμαι πολυ πλεονεκτης και τα θελω ολα. με ιντριγκαρει ολη αυτη η ποικιλομορφια κ το πως λπορω να τα πλασαρω ομοιομορφα και τεριαστα.. ειμαι αρκετα ψυχαναγκαστικος που νομ7ζω θα γουσταρω εξτρα αγκαρια ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως να κλαδεψω την spiky moss? | ilias13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 04-08-11 12:00 |