|
|||
|
|||
![]()
Απλα αλλη μια παρουσιαση και μερικες φωτο γιατι συνεχιζω να πιστευω οτι η καλυτερη διαφημιση για το χομπι ειναι οι φωτογραφιες και μου φαινεται πολυ παραξενο που εχουμε τοσο μικρο οριο
![]() Μερικες δικαιολογιες πρωτα. Το ενυδρειο ειναι γωνια και το κυκλικο τζαμι κανει πολυ δυσκολη τη φωτογραφιση. Επισης εχω ορισμενα πολυ μεγαλα turbos και σπανια καθαριζω το μπροστινο τζαμι. Τελος ειναι το πρωτο μου θαλασσινο ενυδρειο και εχουν γινει πολλα πειραματα που σημαινει ειναι σε καπως αθλεια κατασταση αλλα εμαθα πολλα για το επομενο(σε μερικες βδομαδες) Ειπα δεν θα ξαναβαλω angel σε reef αλλα τον συγκεκριμενο τον εψαχνα μηνες και δεν μπορεσα να αντισταθω οταν τον ειδα ακριβως στο μεγεθος που τον ηθελα(κραξε με nhrea κραξε με με το δικιο σου ![]() Ειχα και πολλες αλλες φωτο απο ορισμενα σπανια ειδη (που τα ψαχνει ολη η Αγγλια και δεν τα βρισκουν ![]() ![]() ![]() enjoy! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|