|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν το συνηθιζω ας ανεβασω κ εγω το ενυδρειακι μου
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:1,50χ50χ60 Όγκος:450 λιτρα Κατηγορία:βιοτοπικο Αμαζονιου Φυτά:μερικες βαλισνεριες κ ανουμπιες οι οποιες θα φυγουν εν καιρο και θα μπει ποθος ή φυλοδεντρο Ψάρια / ¶λλα είδη:12x corydoras leucomelas,2x apistograma baenchi(αναπαραγωγης μου),3x apistogramma borelli,4x dicrossus maculatus,1x ancistrus sp.3(αναπαραγωγης μου). Διακοσμητικά υλικά:red moor wood,καρυδες,λευκη αμμος (τυπου)carat (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:σκουρο καφε βαμενο εξωτερικα στην πλατη κ τις 2 πλαγιες πλευρες Φωτισμός:1χ 54w Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:sump 140 λιτρων γεματο με διαφορα βιολογικα υλικα(siporax,substrat,ελαφροπετρα,σφουγκαρια) Θερμοστάτης:2χ 300watt(jager) Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:6,4(με ταση προς τα κατω... ![]() Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):εχω καιρο να μετρησω Νιτρικά (ΝΟ3):εχω καιρο να μετρησω Αλλαγές νερού:100 λιτρα σε εβδομαδιαια βαση Θερμοκρασία:28 ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρειο μεχρι πριν λιγες μερες φιλοξενουσε δισκους οι οποιοι απεχωρησαν.την θεση τους θα παρει ενα μεγαλο κοπαδι απο τετρας(δεν εχω καταληξει ακομα ποιο) Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ βιοτοπικα | Stivv27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ελλάδας - Ευρώπης | 25 | 18-10-13 13:24 |
Συγχαρητηρια για τα βιοτοπικα ενυδρεια του gab | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 08-10-12 05:01 |
120 λιτρα βιοτοπικα | dinos99 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 19-12-11 12:50 |
(Ν.Αμερικη) 300 λιτρα Αγρια και Βιοτοπικα | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 05-08-11 16:21 |
Αποτελεσματα: Βιοτοπικα ενυδρεια | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 34 | 18-01-11 10:18 |