|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στην Αμερικη χρησιμοποιουν το συγκεκριμμενο λιπασμα για οικιακα φυτα για να εμπουτισουν το υποστρωμα. Μια οικονομικη λυση. το εχει δει κανενας εδω ή εστω υπαρχει κατι παρομοιο και δοκιμασμενο?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι για ενυδρειο. βαζουν τους κοκκους του λιπασματος μεσα σε καψουλες ζελατινης πιυ διαλυονται μονες τους μετα απο λιγο. Δυστυχως γραφω απο κινητο και δε μπορω να παραθεσω λινκ με το βιντεο.
|
||||
|
||||
![]()
Βρηκες τιποτα το εψαχνα και εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα...πρεπει να μαθω κι εγω τα του e-bay
![]() Εδω 8 ευρώ τις 10 ταμπλέτες πληρώνουμε ....τα φυτούλια,όλα τα λεφτά.Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.ebay.com/itm/200-Osmocote...item3f31442b7f Κερδίζεις κάτι ευρώπουλα |
|
|||
|
|||
![]()
Και εμένα με ενδιαφέρει, αν μπορείς ενημέρωσέ για εξελίξεις! Πολύ οικονομική λύση πάντως και αν κάνει δουλειά θα την καθιερώσω στις κριπτοκορίνες μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σακη ειδα πριν παρω οτι υπαρχουν και μεγαλυτερες ποσοτητες απλα ηθελα να παρω για δοκιμη. Επισης με βαση αυτα που διαβασα το λιπασμα ειναι αργης αποδεσμευσης και κραταει τουλαχιστον 3 μηνες.
Θεωρω οτι δε το χρησιμοποιουν τυχαια ''οι φυτεμενοι'' στο εξωτερικο. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι ισαξιο των ταμπλετων της Seachem. Στο youtube εχει παρα πολλα βιντεο για τη χρηση του osmocote
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Περιμένουμε ενημέρωση |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ειναι αυτος στο ebay στα εχει ετοιμα...
Αλλη λυση που εκαναν στο εξωτερικο για να γλυτωσουν τις καπσουλες. Τα εβαζαν σε παγοθηκες με λιγο νερακι, και μετα οταν παγωνανε τα εβαζαν στο ενυδρειο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
astaxathin υπαρχει τροφη που την περιεχει στην Ελλαδα? | domresvanis | Διατροφή | 4 | 13-11-11 08:33 |
Ειναι Δυνατον? Δεν υπαρχουν γαριδες στην Ελλαδα? | kifinas | Γαρίδες | 21 | 28-01-10 19:05 |
O STENDKER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 7 | 04-07-09 22:33 |
o A. Calfo στην ελλαδα | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Παραλία - Beach Bar | 17 | 27-11-06 09:21 |