|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στο συνημμένο θα δείτε μία πρόχειρη κάτοψη του ενυδρείου μου.
Το μαύρο περίγραμμα είναι τα τζάμια(διαστάσεις 60Χ60 εκ.) Το γαλάζιο "Η" είναι οι κόντρες. Οι κίτρινες γραμμές είναι οι 4 λάμπες που έχω και το γκρι τετράγωνο είναι ένα "τελάρο" από αλουμίνιο, στο οποίο είναι δεμένες οι λάμπες, που κάθεται πάνω στις κόντρες. Οι 2 κόκκινοι κύκλοι είναι οι θέσεις όπως το έχω σκεφτεί που θα μπουν ανεμιστηράκια. Τι προτείνετε να φτιάξω για καπάκι. Έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστς για πλέξι, για πολυκαρβονικό συμπαγές.. Σκέφτομαι και το γυάλινο καπάκι ντυμένο με αυτοκόλλητο. Για να μην βιαστώ να πάω να πάρω υλικά και μετά διαπιστώνω δυσλειτουργίες, θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάψιμο ξύλινου καπακιού. | oscar | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 02-01-11 18:19 |
κατασκευή καπακιού για χελωνιέρα | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-04-10 13:10 |
Παρουσίαση καπακιού με ανεμιστηράκια! | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-02-10 15:57 |
Νέο Ενυδρείο υπό κατασκευή - Ζητούνται ιδέες & συμβουλές | szcs | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-10-08 21:33 |