|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στο ενυδρείο μου 3 χρυσόψαρα και 4 συννεφάκια εδώ και δύο χρόνια.
Ζούσαν τελείως αρμονικά, μέχρι χθες που συνέβει το εξής: Ενα συννεφάκι ψόφισε ( λογικά απο "γειρατιά" γιατί είναι 2 χρόνια στο ενυδρείο μου ) και ενω ετοιμαζόμουν να το μαζέψω, ξαφνικά το βλέπω στο στόμα του ενός Ryukin (9-10cm) που έχω. Φοβόμουν πως θα πνιγεί, αλλά δεν κατάλαβε τίποτα ο άτιμος. ( Τώρα βέβαια θα τον τρελάνω στην νυστεία μέχρι να το χωνέψει!! ) Σκεφτόμουν και τα υπόλοιπα συνεφάκια μήπως αρχίσει να επιτίθεται, αλλά ευτυχώς όχι. Εχει συμβεί σε κάποιον άλλον απο τους χρυσοψαράδες παρόμοιο περιστατικό? Ο κυνηγός, είναι αυτός της φωτογραφίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό White Cloud Minnow | ace | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 08-09-11 07:44 |
MOUNTAIN ROCK SHRIMP | ilias510 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 30-08-10 21:48 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |
τι τρωει το χελι? | Nikos95 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 13-11-08 19:09 |