|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φορές κάνω surfing και μπορεί για ώρες να διαβάζω post και να χαζεύω φωτογραφίες σχετικά με γαρίδες από χομπίστες του εξωτερικού. Εννοείτε μετά πάω και σβήνω τα φώτα από τα δικά μου γαριδοενυδρεία και πάω για ύπνο
![]() ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα έχω συναντήσει πραγματικά εντυπωσιακές γαρίδες τόσο από εκτροφείς όσο και από αφοσιωμένους χομπίστες ![]() Θαυμάστε τις γαρίδες τους: ![]() secret από τον Xmant, Singapore. Τώρα πάρτε μια ανάσα και πάμε με τον novina από Poland... μου ήρθε να κλάψω όταν είδα τι έχει... Sakura ![]() Deep blue tiger ![]() Black bee ![]() Red tiger: ![]() ![]() Black mosura ![]() Black tiger ![]() Babaulti stripes ![]() Hummel ![]() Super tiger ![]() Snow white ![]() Red ruby ![]() TiBee - red stripes ![]() TiBee - black stripes ![]() Panda with Hinomaru ![]() Extreme King kong ![]() Flowerheads ![]() ![]() Poison blue ![]() Princess bee ![]() White bee - white tiger ![]() Paracaridina spp. ![]() Black tiger orange eye ![]() Paracaridina sp. "Hai van pass" ![]() Caridina cf. cant. "Camouflage Tiger" ![]() Red bolt ![]() Tibee - red ![]() Tibee - white/black ![]() White bee ![]() Blue Taiwan ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Neocaridina heteropoda "Black Zebra" από τον Alfa Shrimps, Spain. Οι παρακάτω είναι από τον alvinchan80, Singapore. ![]() Flowerhead CRS ![]() Blue Bolt ![]() 'deep blue' Blue Bolt ![]() Black King Kong ![]() Yellow Cherries (Neocaridina) από τον nogi, Australia. Neocaridina denticulata davidi από τον JanPhilipOeyen, Germany. ![]() *Red* Tiger Shrimps από τον TheTeh, United Kingdom Black Diamond και ![]()
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 19-01-14 στις 12:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές όμορφες γαρίδες από την φίλη μου kobal, France.
Caridina dennerli ![]() ![]() Caridina spinata ![]() ![]() Caridina caerulea ![]() ![]() Caridina sp "White Orchid" ![]() Caridina glaubrechti ![]() και φυσικά Caridina dennerli var "Ivory" ![]() ![]() Αυτά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις σχολια ομως...
|
||||
|
||||
![]()
μας έμεινε μυαλό για να σχολιάσουμε
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οφθαλμοθεραπεία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ώστε έτσι είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά ε;
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη...γιατί μας το έκανες αυτο??????
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
speechless!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαλάστηκα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα vote παρακαλω ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για crs υψηλου grade φανταζομαι δεν χρειαζεται να κανω λογο ε;
Αποικιες ολοκληρες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτες οι γαρίδες!!!Πάντα ήθελα ένα ενυδρείο μόνο για εκείνες αλλά ποτέ δεν έκατσε..
Ίσως τώρα που έχω μια δουλειά τα καταφέρω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μας χαλια βραδυατικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτες οι dennerli και οι blue tiger ειναι τα απωθημενα μου...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-09 19:29 |