|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:
Όγκος:95 λιτρα Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη:γκαπυ και γαριδες red cherry Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)μαυρο χαλικι ψιλο και πετρες Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2 t5 20w+1 t5 16w+ 3ledοταινιες 14.4w Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο του ενυδρειου με siporax και βαμβακι και fluval 206 με siporax,βαμβακι,σφουγκαρια Θερμοστάτης:100w Λίπανση:seachem flourish-iron-potassium Παροχή CO2:ναι-diy 1.5λιτρο Παράμετροι: με τεστ api pH:7.6 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:καθε κυριακη 40% Θερμοκρασία:24 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρειο! Να το χαιρεσαι.
Προσεξε μη σου ξεφυγουν οι ισορροπιες φωτισμου-λιπασματος-CO2 μονο.
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω!!ειμαι προσεκτικος με τα λιπασματα..καθε φορα τα υπολογιζω με τη συριγγα για να τα ριξω..και το φωτισμο τον αναβω-σβηνω σταδιακα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σταδιακά τι εννοείς ? Δεν έχεις σταθερή διάρκεια και σταθερή ώρα που τα ανάβεις ? δεν έχεις χρονοδιακόπτη δηλαδή ?
|
||||
|
||||
![]()
Υποθετω εννοει οτι δεν αναβουν ολες οι λαμπες ταυτοχρονα για ολη τη διαρκεια της φωτοπεριοδου, αλλα για μερικες ωρες η καθε μια.
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι έτσι οκ, μάλλον για να έχει ομαλό άναμα και σβήσιμο, ας μας πει ο ίδιος
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ακριβως..πιστευω οτι κανω καλα.δλδ για 2 ωρες αναβουν οι 2 απο τις 4.μετα για 4 ωρες αναβουν ολες και μετα για αλλες 2 ωρες παλι οι 2..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, εξομοιώνεις κάτι σαν το μεσημέρι
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|