|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
σε ενα 120 λιτρο με μολλυ και πλατυ, βαζω μονιμα αλατι περιπου 1 γρ. / λιτρο, θα ηθελα να βαλω καποιο αλγοφαγο μεσα, ειτε ψαρι ειτε ασπονδυλο. Υπαρχει κατι που να αντεχει το αλατι μονιμα? ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Η αναλογια του αλατιoυ ειναι μικρη.
Ανετα βαζεις zebra nerite και amano shrimps
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σπυρο!
αμανο σκεφτομουν να βαλω κι εγω.. αλλα ηθελα να σιγουρευτω γιατί θα υπαρχει μονιμα αλατι.. Σιγουρα δεν θα εχουν θεμα στην μακροχρόνια εκθεση σε αλατι, ε? |
|
||||
|
||||
![]()
οι αμάνο μπορεί και να σου γεννήσουν, γεννάνε σε υφαλμυρο νερό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πολυ σωστα! Εξαλλου το νερο δεν ειναι υφαλμυρο..απλα περιεχει μικρη ποσοτητα αλατιου |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Alex, μάλλον δεν ήμουν καλά πληροφορημένος
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα Καλυτερα αλγοφαγα για ενυδρεια με φυτα | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 47 | 16-02-14 20:03 |
Απροσμενα αλγοφαγα | mpampis 1969 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-05-08 17:08 |
ΑΛΓΟΦΑΓΑ | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-02-08 09:04 |
αλγοφαγα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 12-02-05 00:09 |