|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλησιάζει η περίοδος για ανεφοδιασμό
![]() και είπα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους στο έιδος… Ποια τροφή εμπορίου θεωρείτε ιδανική για kribensis?
|
||||
|
||||
![]()
τρώνε τα πάντα!
κανένα πρόβλημα τουλάχιστον αυτά που έχω εγώ
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ Alex ότι μπορεί να τρώνε "από όλα" αλλά "κάποια" τροφή θα πρέπει να είναι πιο σωστή και πιο καλή για αυτά...
οπότε στο αρχικό μου ερώτημα: Ποια τροφή εμπορίου θεωρείτε ιδανική για kribensis?
|
||||
|
||||
![]()
καποια συγκεκριμενη δεν ξερω αλλα να ειναι κυριως φυτικη και να δινεις καποια πρωτεινουχα 2 - 3 φορες τον μηνα
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο θα διαφωνησω, στη φυση τρεφονται με λαρβες κουνουπιων γαριδες και καρκινοειδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τολη οχι, οι τελευταιες ερευνες του Anton Lamboj εδειξαν οτι τα Pelvicachromis τρεφονται κυριως με detritus ( σαπια φυτικη μαζα για οσους δεν γνωριζουν )και λιγοτερο με ζωυφια και περιτωματα ζωων καποιες φορες (αυτα που ζουν σε κατοικισημα δελτα ποταμων κυριως )
το cichlid room companion το αναφερει αλλα πλεον ειναι συνδρομητικο απο οτι καταλαβα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουλήκια - τροφή εμπορίου | AlexandraT | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-04-08 17:53 |
Φωτιστικό εμπορίου | kostvl18 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-04-08 22:41 |
Νερό Α/Ο εμπορίου | vega | Λοιπός εξοπλισμός | 18 | 18-01-08 11:18 |
Απονιονισμένο Εμπορίου? | yiafo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-10-07 11:36 |
Ξύλα με φυτά ''του εμπορίου'' | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-12-03 22:45 |