|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μπορω αντι πλαστικες βιομπαλες να βαλω διαφορα πλαστικα ουπα; Η να τα ανακατεψω με τις βιομπαλες γιατι δεν εχω πολλες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις οπως και ελαφροπετρα.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις ανετα να βαλεις!Οπως θα μπορουσες να βαλεις και τα κλασσικα καλαμακια κομμενα
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη αν κανω μια σουμα απο βιομπαλες ουπα καλαμακια στο κατω κατω καλαθακι θα ειναι οκ ε;;
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως και ελαφροπετρα......
![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F0%E5%F4%F1%E1 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο και αξιοπιστο βιολογικο υλικο η ελαφρόπετρα , και πολυ φθηνο. Ο μαύρες πέτρες είναι πολυ λίγες σε ένα τσουβαλακι, τις ξεδιαλέγεις , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πλυσιμο και είσαι οκ. Εγω την βράζω επίσης σε χύτρα αλλα αυτο είναι θεμα του καθενός
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο μου εχει 3καλαθακια και ελεγα στο κατω κατω να βαλω τη σουμα αυτη, στο μεσαιο μακαρονακι χυμα, και στο πανω siporax me ena σακουλακι purigen..
Ξεχασα να ρωτησω, μπορω να χρησιμοποιησω υο seachem purigen σε sunsun εξωτερικο φιλτρο;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτρο εξωτερικο | sugarias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 16-02-11 08:37 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | mariakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-11 05:42 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
ουπα για βιολογικο υλικο. | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-07 15:37 |