|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα. Εχω ενα cayman 110 pro με διαστασεις 110X48X60 κ λιτρα 200 καθαρα περιπου. Εχει 2 λαμπες Τ8 30w. Μια sylvania gro-lux κ μια philips tld. Αποσταση απο λαμπες μεχρι βυθο περιπου 50cm. Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος τι ειδους φωτισμο εχω. Πχ λιγο-μετριο-πολυ. Ρωταω γιατι επεστρεψα απο εξωτερικο μετα απο ενα χρονο κ ξαναστηνω το ενυδρειο μου αλλα θελω με φυτα διαφορα αυτη την φορα κ οχι μονο ανουμπιες. Δλδ θελω να βαλω cryptocoryne-echinodorous-moss κτλ. Μπορω με αυτον το φωτισμο? Εννοειτε οτι εχω co2 difuser κ λιπασματα seachem flourish κ flourish excel. Επισης τι φωτοπεριοδο θα χρειαστω περιπου για αυτα τα φυτα. ευχαριστω πολυ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
led φωτισμος | Giwrgos P. | Φωτισμός | 105 | 28-11-12 13:35 |
φωτισμος | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-06-11 15:34 |
Φωτισμος με led | giler84 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-11-10 15:07 |
Φωτισμος | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 24-09-10 12:19 |
Επαρκεια φωτισμου... | Fighter | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 08-01-05 17:39 |