|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα,ηθελα να ρωτησω τροπους που μπορω να κανω την αλλαγη νερου σ ενα 300λ ενυδρειο που εχω..κανω συνηθως καθε 15 μερες αλλαγη 100 λιτρων,αλλα μου τρωει αρκετο χρονο και πιστευω πως δεν το κανω απολυτα σωστα(προετοιμαζω δηλαδη το νερο σε κουβαδες με αντιχλωριο γυρω στο μισαωρο και μετα τ ριχνω μεσα σιγα σιγα)..σκεφτομουν να το προετοιμαζω σ ενα βαρελι κρασιου και να το ριχνω μετα φυσικης ροης με λαστιχο..ομως κανει καλο που η μεγαλυτερη επιφανεια του βαρελιου ειναι κλειστη?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Αλλαγη νερου.Πως??? | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-02-10 17:33 |
αλλαγη νερου!!!!??? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-07-09 16:32 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |