|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα συναντηθηκα μετα απο καιρο με το φιλο μου γιωργο (butterfly) και με μεγαλη χαρα διαπιστωσα οτι εχει κανει θαυματα με τα ενυδρεια του
![]() σημερα ειδα ενυδρεια που τα ζηλεψα πραγματικα.(ελπιζω να τους κανει και κανα ξεματιασμα γιατι δεν ξερεις ποτε ![]() με αφορμη λοιπον το οτι μου αρεσανε πολυ και ενω οι αλλοι τρωγανε σουβλακια εξω, εγω ειχα κολλησει στα ενυδρεια... ![]() ελπιζω να συνεχισει ετσι και να μη σταματησει ποτε να ασχολειται ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 40χ35χ30 Όγκος:52lt Κατηγορία:βιοτοπικο blackwater Φυτά:cabomba(?),java fern Ψάρια / ¶λλα είδη:1 αρσενικος και μια θυληκια μονομαχινα splendens,σαλιγκαρια λαθρεπιβατες. Διακοσμητικά υλικά:ξυλα,πετρες(μαζεμενες απεξω),λεπτοκοκη χαλαζιακη αμμος,τυρφη. Φωτισμός:λεντ 9 watt Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα:φιλτρο αμβουργου Θερμοστάτης: 50 watt Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού:εβδομαδιαιες 1/3 Θερμοκρασία:26.5 σημ:ηπιαμε και κατι μπυρες,οποτε αν λεω κατι λαθος,φταιει αυτο ![]() Φωτογραφία: υποψιν οτι οι φωτογραφιες το αδικουνε παρα πολυ!δυστυχως δεν ηξερα τι θαβλεπα και ετσι δεν πηρα τη φωτογραφικη μαζι μου,τις εβγαλα με το κινητο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |