|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
...Πήγα και εγώ λοιπόν στην Σαντορίνη, έοδα κάτι ωραίες μαύρες πέτρες και τις πήρα για το ενυδρείο.
Πριν λοιπόν τις βράσω θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν το PH! Είναι οι κλασσικές μαύρες ηφαιστιακές πέτρε, λογικα θα ξέρετε για τι λέω. (Btw η Σαντορίνη είναι τέλεια, να πάτε.) Τι να κάνω λοιπόν? |
|
||||
|
||||
![]()
Η βασική σύνθεση των περισσότερων ηφαιστειακών πετρωμάτων είναι βασαλτικής πρόελευσης και δεν επηρεάζουν το ph.
Βάλε μας αν μπορείς καμιά φωτο. Είναι ελαφριές, πορώδεις? Σε τι είδους ενυδρείο θα τις βάλεις (τι ψάρια έχεις?)? |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ελαφριές και πορώδεις και θέλω να τις βάλω σε 120lt φυτεμένο με guppies ενυδρείο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλτες δεν υπάρχει πρόβλημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω οτι μπορει να γινει αυτο σε πετρα με πορους που δεν ειναι εντελως καθαρη απο οτιδηποτε(πραγμα σχεδον αδυνατο).ειναι σιγουρο οτι κατι θα αφρισει.γενικα δεν το εμπιστευομαι καθολου αυτο το τεστ αν η πετρα δεν ειναι κατασπρη,η να βλεπω ασπρο πανω της τεσπα.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω παντως παιδια ειχα παρει τρεις πετρες μαυρες,πορωδεις και ελαφριες απο το ηφαιστειο της σαντορινης και τις εχω βαλει μεσα στο γαριδοενυδρειο μου εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι καλυτερες
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Και πάλι, να σου επιρρεάσουν το ph, προς τα κάτω??? χλωμό. Οι πέτρες συνήθως προς τα πάνω αλλάζουν το Ph. και τα guppie, δεν έχουν πρόβλημα με το ψηλό Ph. οποτε, βάλε τις μέσα και άσε τα τεστ!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πέτρες; | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 10-01-10 02:02 |
Πέτρες | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 31-08-07 19:22 |
Πέτρες | Ρέα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 10-05-07 08:18 |
Πέτρες??? | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-03-05 07:25 |
Πέτρες | hejo | Malawi | 13 | 29-11-04 00:15 |