|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το φίλτρο στο 300άρι μου παρέδωσε το πνεύμα του χθες βράδυ. Τί προτείνετε να κάνω, μέχρι να μου έρθει το καινούργιο, σε περίπου μία εβδομάδα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια τέτοια κατασκευή και βάλε στο μπουκάλι υλικά από το φίλτρο σου και μείωσε το τάισμα.
|
|||
|
|||
![]()
Αν κατευθύνω τη ροή ενός κυκλοφορητή πάνω στα υλικά του φίλτρου θα βοηθήσει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η γνωμη μου ειναι 1 εβδομαδα δυχως κυκλοφορεια ,θα <σαπισει> το νερο.Εγω θα ελεγα,αν δεν υπαρχει αλλη λυση,κανε αυτο που σου προταθηκε,βαλε κυκλοφορητη,αλλα κανε και καθε μερα αλλαγη νερου το 20%,και καθολου ταισμα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας. ¶ντε να δούμε τί θα καταφέρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
για τι φίλτρο μιλάμε?...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
M2K3-Βλάβη. | gianni zym | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-01-12 23:08 |
Βλάβη λαμπτήρων σε CAYMAN 110 (FERPLAST) | geokary | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-12-11 09:33 |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Ήχος φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-05-07 09:23 |
Set-up Φίλτρου | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-10-05 11:58 |